Παρί Σεν Ζερμέν: Ο αντικαταστάτης του Εμπαπέ ίσως να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο αντικαταστάτης του Εμπαπέ ίσως να γίνει η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος για τον Βίκτορ Όσιμεν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι, η γαλλική ομάδα θα ψάξει να βρει τον αντικαταστάτη του. Επιπλέον εκτός από επιθετικό η «παριζιάνοι» θέλουν ακόμα δύο παίκτες, έναν για το κέντρο και ένα για την άμυνα.

Για το κέντρο της Παρί ακούγεται ήδη το όνομα του Φρένκι Ντε Γιονγκ ο οποίος δεν αποκλείεται να πουληθεί το καλοκαίρι. Η Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτή να συζητήσει εφόσον έχει στα χέρια της προσφορά ύψους 100.000.000 ευρώ.

Τα ρεπορτάζ σε Γαλλία και Ιταλία έκαναν λόγο για τον Βίκτορ Όσιμεν, όμως, στην προκειμένη περίπτωση είναι και ο παίκτης που παίζει το ρόλο του ασχέτως οικονομικού.

Ο Νιγηριανός φορ της Νάπολι έχει δείξει διάθεση το επόμενο βήμα του να είναι στην Premier League. Για τους Ιταλούς, πάντως, άλλος είναι ο ποδοσφαιριστής που η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ψηλά στη λίστα της και αγωνίζεται επίσης στην Serie A. Πρόκειται για τον Ραφαέλ Λεάο.

Η Παρί, τον παρακολουθεί καιρό και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κινηθεί. Βέβαια, ο Πορτογάλος εξτρέμ για να αποχωρήσει από την Μίλαν θα πρέπει βάσει συμβολαίου να καλυφθεί η σχετική ρήτρα που έχει συμφωνηθεί.

Ο Λεάο κοστίζει 175.000.000 ευρώ κι αν η Παρί αποφασίσει να τα δώσει τότε, εκτός απροόπτου, θα είναι μόνη πρώτη στο βάθρο των τριών ακριβότερων μεταγραφών στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Πρώτος και ακλόνητος παραμένει ο Νεϊμάρ με τα 222.000.000 ευρώ, έπειτα ο Εμπαπέ που κόστισε 180.000.000 ευρώ και τρίτος για την ώρα ο Κουτίνιο μαζί με τον Ντεμπέλε όταν πήγαν στην Μπάρτσα και κόστισαν αμφότεροι 135.000.000 ευρώ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X