Σημαντικό «διπλό» η ΑΕΚ Β' στην Κοζάνη, 0-1 με Τζούντα Γκαρσία!

Εικόνες από το Κοζάνη - ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Τζούντα Γκαρσία στο 18'η ΑΕΚ Β' επικράτησε στην Κοζάνη με 0-1 της τοπικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε από την Κοζάνη (0-1) η ΑΕΚ Β’ με γκολ του Τζούντα Γκαρσία στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με το τρίποντο έφυγε από την Κοζάνη η ΑΕΚ Β’, η οποία επικράτησε με 0-1 της τοπικής ομάδας και έπιασε τον ΠΑΟΚ Β’ και τον Ηρακλή στους 24 βαθμούς με τον ίδιο, πλέον, αριθμό αγώνων (18).

Ταυτόχρονα η Ένωση επέστρεψε στα τρίποντα έπειτα από τρεις στείρες αγωνιστικές και δη τα 1-1 με Καμπανιακό (εκτός) και Νίκη Βόλου (εκτός), αλλά και την ήττα με 0-1 από τον Λεβαδειακό στα Σπάτα.

Διαβάστε πως περιέγραψε το enwsi.gr το Κοζάνη – ΑΕΚ Β’

Το ματς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με κοντρολαρισμένο ρυθμό για τις δύο ομάδες, με τα πρώτα λεπτά να είναι αναγνωριστικού χαρακτήρα. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο Γραμμένος δημιούργησε την πρώτη συνθήκη της αναμέτρησης. συγκεκριμένα, ο επιθετικογενής εξτρέμ της Κοζάνης βρήκε χώρο εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατόπιν κόντρας πέρασε κόρνερ. Στην ίδια φάση με την εκτέλεση κόρνερ, ο Ίτσιος έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα βρέθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι, αλλά η κεφαλιά που πήρε πέρασε λίγο άουτ. Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο το σύνολο του Νίκου Κούστα βρήκε τα πατήματα του και μετέφερε πίεση και κατοχή στο αντίπαλο μισό.

Στην πρώτη καθαρή ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» στο 18’ ο Τζούντα Γκαρσία με εκπληκτικό πλασέ στο «γάμα» του Μπογκντάνοβιτς έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του στο πρωτάθλημα μετά από εκείνο με τον Καμπανιακό.

Το γκολ αυτό οδήγησε στην μείωση του ρυθμού για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ Β’ διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμά της και απειλήθηκε μόνο στο 42’ μέχρι να κλείσει το ημίχρονο αλλά ο Μάγκανιτς από κοντά έστειλε άουτ την μπάλα.

Η επανάληψη άρχισε όπως ακριβώς και το πρώτο ημίχρονο με ευκαιρία για την Κοζάνη. Συγκεκριμένα στο σουτ του Μαξίμοβιτς ο Θεοχάρης επιδεικνύοντας εντυπωσιακά αντανακλαστικά, μπλόκαρε την μπάλα και στέρησε την ευκαιρία ισοφάρισης στους γηπεδούχους. Η Κοζάνη είχε την μπάλα προσπαθώντας να πετύχει γκολ ισοφάρισης αλλά η ΑΕΚ έκλεινε σωστά τους χώρους και δεν επέτρεπε ίχνος απειλής στην περιοχή του Θεοχάρη. Η νίκη αυτή κλείνει ένα σερί 3 ανεπιτυχών προσπαθειών για την Ένωση και της δίνει τη δυνατότητα να βλέπει πεντάδα.

Κοζάνη-ΑΕΚ Β’ 0-1

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκνάνοβιτς, Πάνος, Ίτσιος, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Νάτσος,  Αναστασόπουλος, Μάγκανιτς, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς

ΑΕΚ B’ (Κούστας): Θεοχάρης, Κανελλόπουλος, Γεμπόα, Φοφανά, Παυλίδης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Μαχαίρας, Λαμαρανά, Γκαρσία, Θεοδωρίδης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X