Ραντεβού στο ΣΠΙΤΙ και με την ΚΟΡΥΦΗ!

Ραντεβού στο ΣΠΙΤΙ και με την ΚΟΡΥΦΗ!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, λίγο πριν ξημερώσει μια κομβική Κυριακή για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας ακόμα «τελικός». Τι είπατε; «Ποιος τελικός μωρέ με την Κηφισιά;». Χμ… Για σκεφτείτε το ξανά. Η ΑΕΚ σε δύο ματς με τον Πανσερραϊκό, ένα με την Κηφισιά, ένα με τον Παναιτωλικό κι ένα με τον ΟΦΗ, συνολικά πέντε ματς, έχασε 11 βαθμούς. Σε δύο ματς με τον Ολυμπιακό, δύο με τον Παναθηναϊκό και δύο με τον ΠΑΟΚ, συνολικά έξι ντέρμπι (ένα περισσότερο δηλαδή) έχασε όλους κι όλους, έξι βαθμούς, καθώς τους νίκησε και τους τρεις από μια φορά και έφερε κι από μια ισοπαλία!

Άρα, αφήστε με να το λογαριάζω και το κυριακάτικο ματς ως «τελικό», αν όχι περισσότερο, σίγουρα πάντως όχι λιγότερο από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Και φυσικά μην ξεχνάμε και το ματς του πρώτου γύρου στην Καισαριανή. Η νίκη προφανώς και δεν… συζητιέται και την θεωρούμε όλοι αυτονόητη, αλλά δεν θα έρθει από μόνη της. Θέλει προσοχή, σοβαρότητα, συγκέντρωση και ευστοχία. Οι απουσίες θα είναι πάλι, ο ένας αντίπαλος της ομάδας του Αλμέιδα, οπότε ο άλλος ήτοι ο κακός της εαυτός, θα πρέπει να μην εμφανιστεί ούτε για δευτερόλεπτο στον αγωνιστικό χώρο της «ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑΣ».

Είναι και μια μέρα πολύ σημαντική, αφού επιτέλους, η Νέα Φιλαδέλφεια θα ξαναβρεί τη ζωντάνια που είχε χάσει για δύο μήνες δίχως να φταίει το παραμικρό, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας. Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, με λίγα λόγια, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους, η ιαχή «ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ» θα ξαναφτιάξει τους νταμπλούχους Ελλάδος που στο τέλος της βραδιάς, θα πρέπει να έχουν 52 βαθμούς.

Τώρα, το πόσους θα έχουν οι άλλοι δύο ανταγωνιστές για τον τίτλο (αφού ο ΠΑΟ γκέλαρε με την Λαμία των δέκα παικτών από το 39′), δηλαδή ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, θα έχει τη σημασία του, αλλά δεν είναι στο χέρι της ΑΕΚ, ούτε υπάρχει λόγος να αγχώνει εμάς. Δεδομένο είναι πως είτε ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί κάτω από την ΑΕΚ, είτε ο Ολυμπιακός θα τεθεί εκτός μάχης για τον τίτλο. Ως εκ τούτου, είναι ένα ντέρμπι που θα πρέπει να αγχώνει τους δύο… κουρασμένους και όχι την ΑΕΚ.

Ραντεβού λοιπόν στης Φιλαδέλφειας τα μέρη από νωρίς. Και μέσα στο γήπεδο, έχω την αίσθηση (βασικά τη βεβαιότητα έχω, αλλά δεν το λέω… δυνατά) ότι η επιστροφή του κόσμου, θα δώσει στην ομάδα, όχι απλά την ώθηση, αλλά και τη μεγαλύτερη διάρκεια. Γιατί αυτό το τελευταίο έχει λείψει από την ΑΕΚ, να είναι δηλαδή σταθερά καλή και κυριαρχική σε όλο το 90λεπτο. Για πάμε…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X