Ο Αλαφούζος διαμαρτύρεται με τον ΠΑΟ πρώτο στα πέναλτι!

Ο Αλαφούζος διαμαρτύρεται με τον ΠΑΟ πρώτο στα πέναλτι!
Photo Credits: INTIME

Μιλάει για διαιτησία ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ η ομάδα του έχει τα περισσότερα πέναλτι φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός εαυτού ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν μπόρεσε να χωνέψει τη γκέλα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία των 10 παικτών στη Λεωφόρο.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην Cosmote TV μετά το ματς επιτέθηκε στους πάντες, με τη διαιτησία, την ΚΕΔ αλλά και το υπουργείο αθλητισμού να μπαίνουν στο στόχαστρό του.

Ο Αλαφούζος έκανε λόγο για ντροπή της ΚΕΔ και για ομάδες που έχουν θυγατρικές αλλά κοιτώντας τα στατιστικά της Super League, παρατηρεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός έχει μια ιδιαίτερη στατιστική πρωτιά. Ποια είναι αυτή; Μα στην κατηγορία των πέναλτι φυσικά!

Όπως βλέπετε και στην εικόνα παρακάτω, ο Παναθηναϊκός έχει 8 πέναλτι στη σεζόν, με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση με 7 αλλά κατά τα άλλα στον Γιάννη Αλαφούζο φταίει η διαιτησία που η ομάδα του ήταν ανίκανη σήμερα να κερδίσει τη Λαμία που έπαιζε πάνω από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο!

Ο Αλαφούζος διαμαρτύρεται με τον ΠΑΟ πρώτο στα πέναλτι!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X