«Ο Αραούχο προτάθηκε στην Τίγκρε - Εμπόδιο το μεγάλο κασέ του»

«Ο Αραούχο προτάθηκε στην Τίγκρε - Εμπόδιο το μεγάλο κασέ του»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα στην Αργεντινή συνδέει τον Σέρχιο Αραούχο με την Τίγκρε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον από την Τίγκρε για τον Σέρχιο Αραούχο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι με την ΑΕΚ, αποκαλύπτουν οι Αργεντίνοι!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tigre de mi vida» στο FM El Talar 104.5, ο άσος της ΑΕΚ απασχολεί έντονα την Τίγκρε.

Βάσει του ρεπορτάζ, «η Τίγκρε που την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 16η θέση της Primera Division στην Αργεντινή σε σύνολο 28 ομάδων με 34 βαθμούς σε 27 ματς και απολογισμό 9-7-11 με 27-29 γκολ, αναζητεί επιθετικούς για να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία και ένα από τα ονόματα που της έχουν προταθεί, είναι αυτό του Σέρχιο Αραούχο».

Στο ρεπορτάζ, ωστόσο, αναφέρθηκε πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Επισημάνθηκε πως ο παίκτης θέλει είτε ΑΕΚ είτε Λας Πάλμας λόγω της κόρης του, ενώ τονίστηκε πως υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει μεγάλη πρόταση από την Αραβία. Έτσι οι Αργεντίνοι παρουσιάζονταν ρεαλιστές λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ καλός παίκτης με μεγάλο κασέ και οι πιθανότητες για την Τίγκρε είναι λίγες».

Ο Αραούχο έχει παίξει στην Τίγκρε

Ο Αραούχο έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Τίγκρε. Συγκεκριμένα, ήταν τη σεζόν 2013-14, τότε που ο τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Μπιάνκι έκρινε πως είναι πλεονάζων στο ρόστερ της ομάδας.

Έτσι στις 17 Ιουλίου του 2013 πήγε δανεικός στην Τίγκρε και αγωνίστηκε συνολικά σε 23 ματς σκοράροντας 4 φορές. Μάλιστα, οι οπαδοί της Τίγκρε τον θυμούνται για το μεγάλο ματς με τη Ράσινγκ (3-1), όπου σκόραρε δύο φορές και έδωσε την ασίστ στο 3ο γκολ που σημείωσε ο Σαντ!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X