Νεϊμάρ: Εμφανίστηκε αγνώριστος και εξόργισε τους φιλάθλους

Νεϊμάρ: Εμφανίστηκε αγνώριστος και εξόργισε τους φιλάθλους
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στις προπονήσεις της Αλ Χιλάλ μετά την ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, όντας ορατά υπέρβαρος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Νεϊμάρ τραυματίστηκε σοβαρά των περασμένο Οκτώβριο, ενώ βρισκόταν σε υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας. Οι επιστροφή του στη Σαουδική Αραβία και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Αλ Χιλάλ, ωστόσο, δεν συνοδεύτηκαν από τον ενθουσιασμό του κοινού.

Οι φωτογραφίες που «είδαν» το φως της δημοσιότητας μαρτυρούν την πολύ άσχημη φυσική κατάσταση του σούπερσταρ της Αλ Χιλάλ, εν΄όψει της επιστροφής του στη δράση, και οδηγούν τους φιλάθλους σε «σκληρά» σχόλια εις βάρος του. Αρκετοί, μάλιστα, έσπευσαν να τον κατακρίνουν λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερο να «κρεμάσει» οριστικά τα παπούτσια του.

Νεϊμάρ: Εμφανίστηκε αγνώριστος και εξόργισε τους φιλάθλους

O 32χρονος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και δεν υπάρχει ακόμα καμία εξέλιξη για την πιθανή ημερομηνία επιστροφής του.

Όλοι αναρωτιούνται για το επίπεδο της απόδοσης του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, πόσο μάλλον μετά από τις εικόνες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος σταρ εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Pro League τον Αύγουστο, αλλά έπαιξε μόνο πέντε παιχνίδια καθώς αντιμετώπιζε μυϊκούς τραυματισμούς. Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του σκέφτεται να φύγει από τη Αλ Χιλάλ και να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σάντος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X