NBA: Οι Μπακς έχουν ρεκόρ 3-7 με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο!

NBA: Οι Μπακς έχουν ρεκόρ 3-7 με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το ξεκίνημα του έμπειρου προπονητή στον πάγκο των «Ελαφιών», που τρέχουν ρεκόρ τριών νικών και εφτά ηττών υπό την καθοδήγηση του Ντοκ Ρίβερς.

Στα τέλη Ιανουαρίου οι Μπακς προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, προσλαμβάνοντας τον πολύπειρο Ντοκ Ρίβερς, προκειμένου να αλλάξει την προβληματική εικόνα που παρουσίαζαν τα «Ελάφια» υπό την καθοδήγηση του Έντριαν Γκρίφιν.

Το ξεκίνημα του Ρίβερς, ωστόσο δεν είναι το ιδανικό αφού υπό την τεχνική καθοδήγηση του 62χρονου προπονητή, οι Μπακς έχουν απολογισμό τρεις νίκες και εφτά ήττες και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την τρίτη θέση στην ανατολική περιφέρεια!

Αποκορύφωμα των αποκαρδιωτικών εμφανίσεων των «Ελαφιών» ήταν η ντροπιαστική ήττα από τα… τρίτα των Γκρίζλις (113-110), με τους Μπακς να πηγαίνουν στην διακοπή για το All-Star Game μέσα σε κλίμα εσωστρέφειας και προβληματισμού.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X