NBA: Ο Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος του σε μια ντροπιαστική βραδιά για τους Μπακς

NBA: Ο Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος του σε μια ντροπιαστική βραδιά για τους Μπακς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O «Greek Freak» σταμάτησε στους 35 πόντους, αλλά οι Μπακς γνώρισαν ήττα-σοκ από τους Μέμφις Γκρίζλις (113-110) που αγωνίζονται με ρόστερ… ανάγκης!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μόνος που πάλευε από τους Μπακς, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 35 πόντους, 4 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 36 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 15/17 δίποντα και 5/9 βολές.

Τα «Ελάφια» υπέστησαν αδιανόητο κάζο στο Μέμφις αφού οι Γκρίζλις παρατάχθηκαν με ρόστερ… G-League, δεδομένου ότι αγωνίστηκαν χωρίς εφτά παίκτες (Μοράντ, Μπέιν, Σμαρτ, Κλαρκ, Κόντσαρ, Τζάκσον Τζούνιορ και Πίπεν)!

Έτσι, οι Μπακς θα πάνε στην διακοπή για το All-Star Game μέσα σε κλίμα εσωστρέφειας και έντονου προβληματισμού, γνωρίζοντας μια ντροπιαστική ήττα από τα… τρίτα των Γκρίζλις, που σόκαραν μια από τις κορυφαίες ομάδες της ανατολικής περιφέρειας.

Χαρακτηριστικό της κάκιστης βραδιάς που βρέθηκαν οι Μπακς ήταν η τελευταία επίθεση τους, όταν έχοντας 15 δευτερόλεπτα στην διάθεσή τους για να εκδηλώσουν επίθεση με το σκορ στο 113-110, Λόπεζ και Λίλαρντ τα έκαναν… μούσκεμα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ζάιρ Ουίλιαμς με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Τζι Τζι Τζάκσον να έχει επίσης 27 πόντους και τον Βινς Ουίλιαμς 18 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X