Ζούρος: «Πιστεύω στους παίκτες και στην ομάδα μας, θα γίνουμε δυνατότεροι»

Ζούρος: «Πιστεύω στους παίκτες και στην ομάδα μας, θα γίνουμε δυνατότεροι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με τον Παναθηναϊκό

Την πίστη του προς τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Ηλίας Ζούρος στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της Ένωσης από τον Παναθηναϊκό στο Final-8 του Κυπέλλου στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο σταφ. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους για να βρεθεί η ομάδα σήμερα έτοιμη σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ, πολύ σημαντικό για μας. Σε μεγάλο διάστημα παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω στους παίκτες και στην ομάδα μας. Μέσα από τις ατυχίες θα γίνουμε δυνατότεροι και θα προχωρήσουμε. Ευχαριστούμε τους φίλους της ΑΕΚ που μας συμπαρίστανται σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως θα τους κάνουμε σύντομα περήφανους. Η ομάδα μας θα είναι και πάλι δυνατή. Εύχομαι και στο μέλλον να υπάρχουν φίλαθλοι με διακριτικά και όλοι μαζί στο γήπεδο».

Ακολούθως, επισήμανε τα παρακάτω: «Προχωράμε βήμα-βήμα, κάνουμε λάθη αλλά διορθωνόμαστε. Δίνουμε έμφαση στην άμυνα, βελτιωνόμαστε. Η επανένταξη του Κουζμίνσκας είναι σημαντική. Η διοίκηση έκανε σωστό σχεδιασμό, αλλά υπήρχαν εκπλήξεις με τραυματισμούς και αποχωρήσεις παικτών. Ο Μόργκαν είχε πρόβλημα και πάλεψε το παιδί για να μας βοηθήσει, ενώ ο Χατζηδάκης για ιατρικούς λόγους δεν ήταν μαζί μας. Πιστεύω στην ομάδα, στα παιδιά, στην οικογένεια. Αν είμαστε οικογένεια θα προχωρήσουμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να επιστρέψει και θα επιστρέψει».

Τέλος, πρόσθεσε τα εξής: «Ο Αγραβάνης είναι πολύ σημαντικός παίκτης, ένα καλό παιδί που παλεύει για την ομάδα. Είχε έναν τραυματισμό, επανήλθε λίγο πιο γρήγορα, αλλά δίνει την ψυχή του. Πρέπει να επανέλθει πρώτα το κορμί του για να δώσει στην ομάδα αυτό που μπορεί να δώσει. Δεν είναι όμως σωστό να μιλάμε για άτομα. Η ομάδα παίζει, η ομάδα κερδίζει, η ομάδα χάνει. Πρέπει να παίξουμε λίγο καλύτερη άμυνα. Σήμερα χάσαμε κάποια ριμπάουντ και κάποιες περιστροφές. Πιστεύω στην ομάδα και στους παίκτες μας, αρκεί να είμαστε υγιείς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X