Σημαντική επιστροφή στην ΑΕΚ: Μπήκε κανονικά και ο Μάνταλος!

Σημαντική επιστροφή στην ΑΕΚ: Μπήκε κανονικά και ο Μάνταλος!
Photo Credits: INTIME

Ακόμη μία επιστροφή στην ΑΕΚ με τον Αλμέιδα να βλέπει στην προπόνηση της Πέμπτης να μπαίνει ο Πέτρος Μάνταλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιστροφές στις προπονήσεις της ΑΕΚ συνεχίζονται κανονικά με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (15/2), λοιπόν, ο Αλμέιδα είδε και τον Πέτρο Μάνταλο να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς. Ο Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έκανε τον «Pelado» να χαμογελά, καθώς είδε τον έμπειρο άσο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ενόψει Κηφισιάς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πρώτο από τα τέσσερα που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας -ακολουθούν τα παιχνίδια με Λαμία (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Άρης (εκτός)- στα οποία οι κιτρινόμαυροι στοχεύουν στο 4/4 για να μπουν τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή στη διαδικασία των play-offs που θα κρίνει τον τίτλο.

Να θυμίσουμε πως ο Μάνταλος ακολούθησε χθες ειδικό πρόγραμμα, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά 24 ώρες αργότερα φώναξε παρών.

Ο Βίντα εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί και πραγματοποιεί πρόγραμμα αποφόρτισης αυτές τις μέρες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Ρότα, όπως όπως διαβάσατε χθες, είχε επιβαρυνθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Ο Πόνσε απουσιάζει λόγω του προσωπικού θέματος που του έχει προκύψει, τη στιγμή που ο Αλμέιδα περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες τόσο τον Φερνάντες, όσο και τον Σιμάνσκι να επανέλθουν και αυτοί στις προπονήσεις, με τον Πολωνό χαφ να… σπάει τα κοντέρ και να ξεπερνάει γρηγορότερα του αναμενομένου τον τραυματισμό του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X