Final-8 μπάσκετ: Πράξη πρώτη σήμερα με μεγάλα ματς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης

Final-8 μπάσκετ: Πράξη πρώτη σήμερα με μεγάλα ματς Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρης
Photo Credits: INTIME

Με τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (18:00) ανοίγει η αυλαία του Final-8, ενώ τρεις ώρες αργότερα ΠΑΟΚ και Άρης θα αγωνιστούν για το δεύτερο από τα τέσσερα εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άμμος στην κλεψύδρα τελείωσε και άπαντες είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν τον πρώτο μεγάλο τίτλο στη σεζόν. Η ώρα για το Final-8 , που θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης έφτασε και ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ θα… σηκώσουν την αυλαία της διοργάνωσης.

Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από τον αγώνα πρωταθλήματος, που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων αλλά γνωρίζουν καλά ότι η σημερινή αναμέτρηση δε θα έχει καμία σχέση με εκείνη του πρωταθλήματος.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Κώστα Σλούκα να παίρνει κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση την ώρα που ο Ηλίας Ζούρος δεδομένα δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημήτρη Φλιώνη και Τζάστιν Τίλμαν, ενώ θα έχει στη διάθεσή του τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του.

Η «μάχη» της Θεσσαλονίκης στο Ηράκλειο

Τρεις ώρες αργότερα, στις 21.00, ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί εκ νέου με τον Άρη με τον «Δικέφαλο» να θέλει να πάρει τη ρεβάνς της ήττας στο «Αλεξάνδρειο», για τη Stoiximan Basket League και οι «κιτρινόμαυροι» να θέλουν να πάρουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και να βρεθούν στα ημιτελικά. Ο Φώτης Τακιανός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ ο Γιάννης Καστρίτης δε μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ρομπέρτο Γκάλιντα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-8:

  • 15/2, 18:00 Παναθηναϊκός AKTOR – ΑΕΚ Betsson (1), Cosmote TV
  • 15/2, 21:00 ΠΑΟΚ- Άρης (2), Cosmote TV
  • 16/2, 18:00 Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin (3), Cosmote TV
  • 16/2, 21:00 Προμηθέας Πάτρας – Πανιώνιος (4), Cosmote TV

Ημιτελικοί (17/2)

18:00 Νικητής 1-Νικητής 2 (5), ΣΚΑΪ/Cosmote TV

21:00 Νικητής 3-Νικητής 4 (6), ΣΚΑΪ/Cosmote TV

Τελικός (18/2)

19:00 Νικητής 5-Νικητής 6, ΣΚΑΪ/Cosmote TV

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X