Πογέτ: «Θα ήθελα τον Λιβάι Γκαρσία στην Εθνική Ελλάδος!» (VIDEO)

Πογέτ: «Θα ήθελα τον Λιβάι Γκαρσία στην Εθνική Ελλάδος!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι απάντησε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην ερώτηση για τους ξένους παίκτες στην Ελλάδα που θα ήθελε στην Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουστάβο Πογέτ από το Λονδίνο όπου βρίσκεται άνοιξε τα χαρτιά του για όλα τα ανοιχτά θέματα της Εθνικής Ελλάδος σε μεγάλη του συνέντευξη.

Μιλώντας στο metrosport.gr μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το ποιους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις πέντε κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, θα ήθελε να κάνει «Έλληνες’» για να τους έχει στην Εθνική.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην επιλέξε τον Λιβάι Γκαρσία

«Ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα και θα ήθελα στην Εθνική Ομάδα. Ο ένας είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ένας παίκτης που μπορεί αν κρατήσει τη μπάλα, να τρέξει στην πλάτη της άμυνας , ταχύτητα στο 1 vs 1 και ποιότητα. Ο δεύτερος που θα επιλέξω νομίζω θα εκπλήξει πολλούς στην Ελλάδα, είναι ένας παίκτης που γνωρίζω πολύ καλά , ο Μεϊτέ του ΠΑΟΚ με τον οποίο συνεργάστηκα στη Γαλλία και στη Μπορντό και ‘’μεγαλώσαμε’’ μαζί. Είναι ένα εξαιρετικό νούμερο έξι, ο οποίος μπορεί αν έρθει και κοντά στην περιοχή και να σκοράρει. Θα ήθελα να τον δω ξανά , να είχα την ευκαιρία να τον δω στο προπονητικό του ΠΑΟΚ, όπως και να μιλήσουμε μέσω μηνυμάτων».

 

@metropolis955 ⚽️🇬🇷🎙Ο Γκουστάβο Πογέτ τα είπε όλα στη συνέντευξη που έδωσε στο metrosport.gr και τον Χάρη Εμμανουηλίδη. Έδωσε μάλιστα και… ονόματα για το λογαριασμό μας στο τικ τοκ στην ερώτηση “ποιους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα θα ήθελε στην Εθνική ομάδα”. ❓️Συμφωνείτε με επιλογές του; Και αν όχι, ποιους θα διαλέγατε εσείς; #poyet #interview #nationalteam #football #livaigarcia #meite #paok #aek #fy #fyp #metropolis955 ♬ original sound – Metropolis 95.5

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X