Υπουργείο Εργασίας: Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε την μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες

Υπουργείο Εργασίας: Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε την μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα νέο στοιχείο ερευνούν οι Αρχές που αφορά την τρομοκρατική ενέργεια που έγινε προ ολίγων ημερών στη Σταδίου έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Καρέ – καρέ βλέπουν τα βίντεο που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής από την οδό Σταδίου, όπου σημειώθηκε τρομοκρατική επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου(03/02).

Οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους πλούσιο οπτικό υλικό, τόσο από την ώρα της έκρηξης, όσο και τις προηγούμενες ημέρες.

Στο υλικό αυτό αναζητούν κρίσιμα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο δραστών που σταμάτησαν απέναντι από το υπουργείο Εργασίας και άφησαν την τσάντα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ωστόσο, οι Αρχές έχουν ένα νέο στοιχείο στη διάθεσή τους. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε το μέσο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες που τοποθέτησαν τη βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X