Η σύζυγος του Μαχρέζ σχολιάζει την εμπειρία τους στην Σαουδική Αραβία

Η σύζυγος του Μαχρέζ σχολιάζει την εμπειρία τους στην Σαουδική Αραβία
Photo Credits: INTIME

Η σύζυγος του Μαχρέζ αποκαλύπτει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από εννέα χρόνια στην Αγγλία και μία σπουδαία καριέρα στην Λέστερ και στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Ριάντ Μαχρέζ επέλεξε να ενδώσει στο… δέλεαρ της Σαουδικής Αραβίας και να υπογράψει στην Αλ-Αχλί.

Ο 32χρονος Αλγερινός διεθνής (93 συμμετοχές, 31 γκολ) άφησε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τον τραπεζικό του λογαριασμό, σε μία επιλογή που αποτελεί εμπειρία ζωής, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Γεγονός που αποδειυκνύεται και από τα λόγια της συζύγου του, Τέϊλορ Γουόρντ, η οποία φαίνεται ν’ απολαμβάνει τις νέες συνθήκες, παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν ιδιαίτερα διστακτική με αυτήν την προοπτική.

«Η εμπειρία μέχρι στιγμής, είναι εξαιρετική. Προφανώς δεν υπάρχει αλκοόλ, οπότε δεν θα πιω ούτε ένα ποτήρι κρασί! Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν περισσότερα από όσα πίστευα αρχικά», σχολίασε η Γουορντ, μιλώντας στην αγγλίκή εφημερίδα «Daily Mail» και πρόσθεσε: «Η ατμόσφαιρα είναι πολύ διαφορετική.

Είναι πολύ πιο χαλαρά εδώ, είναι πιο ήρεμα, ενώ στο Μάντσεστερ η ζωή είναι τόσο ταραχώδης. Γίνονται τόσα πολλά και πάντα βγαίνουμε για δείπνο και βλέπουμε φίλους. Αυτό είναι ίσως που μου λείπει περισσότερο, να βλέπω την οικογένεια και τους φίλους μου.

Οι άνθρωποι είναι τόσο καλοί, ήταν μεγάλο κι ευχάριστο σοκ, συνειδητοποιώντας πόσο ευχάριστοι είναι όλοι. Δεν υπάρχει σύγκριση με το Ηνωμένο Βασίλειο, δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο εδώ. Προς το παρόν, μου αρέσει πολύ, νιώθω ότι είμαι σε διακοπές, δεν νιώθω ακόμα ότι έχω μετακομίσει».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X