Έρικσον: Εκπληρώνει το όνειρό του τον Μάρτη, θα κοουτσάρει τη Λίβερπουλ

Έρικσον: Εκπληρώνει το όνειρό του τον Μάρτη, θα κοουτσάρει τη Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Ο Έρικσον, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, θα κοουτσάρει τη Λίβερπουλ σε έναν αγώνα θρύλων τον ερχόμενο Μάρτιο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον συγκλόνισε τον ποδοσφαιρικά πλανήτη, όταν ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας πως διαγνώστηκε με καρκίνο και του μένει πλέον ένας χρόνος ζωής.

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας του ο Σουηδός παραδέχθηκε πως για ένα από τα πράγματα που μετανιώνει είναι πως δεν κάθισε ποτέ στον πάγκο της Λίβερπουλ. Το όνειρό του θα γίνει λοιπόν πραγματικότητα τον προσεχή Μάρτη, συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου, όπου θα κοουτσάρει τους αγαπημένους του Reds σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Legends της ομάδας, κι εκείνων του Άγιαξ στο «Ανφιλντ»!

Ο Έρικσον θα κάθεται στον πάγκο δίπλα σε θρύλους της Λίβερπουλ όπως ο Ίαν Ρας, ο Τζον Μπαρνς και ο Τζον Όλντριτζ και θα είναι υπό τις διαταγές του με παίκτες όπως οι Ντούντεκ, Σκρέτλ, Τζιμπρίλ Σισέ, και Ράιαν Μπάμπελ μεταξύ άλλων.

«Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ, οπότε πάντα ήθελα να γίνω προπονητής της», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Σουηδός. «Μπορεί να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα αν θέλει», είχε «απαντήσει» αργότερα ο Γιούργκεν Κλοπ.

23 Μαρτίου κόντρα στον Άγιαξ

Ο αγώνας θα γίνει με μια ομάδα θρύλων του Άγιαξ στις 23 Μαρτίου. Θα διεξαχθεί στο Άνφιλντ και όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στο ίδρυμα της Λίβερπουλ. Τα δύο προηγούμενα ματς των θρύλων, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σέλτικ, συγκέντρωσαν συνολικά 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X