Ο Νεϊμάρ σκέφτεται να επιστρέψει στη Σάντος!

Ο Νεϊμάρ σκέφτεται να επιστρέψει στη Σάντος!
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ σκέφτεται να επιστρέψει στην αφετηρία της καριέρας του και στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σάντος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θέλει να φύγει από την Αλ Χιλάλ και σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα του και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σάντος.

Η παρουσία του «Νέι» μάλιστα στο ματς της αγαπημένης του ομάδας με την Κορίνθιανς, όπου φορούσε ένα μπλουζάκι της Σάντος, φούντωσε τη φημολογία για τη μεταγραφή του. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μαρσέλο Τεϊσέιρα αναφέρθηκε στο θέμα, μιλώντας στο ESPN Βραζιλίας, και τόνισε:

«Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη, αλλά οι γρήγορες συνομιλίες είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικές. Θα ήταν πραγματικό θαύμα να καταφέρουμε να τον φέρουμε πίσω». Ο Νεϊμάρ, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ως τον Ιούνιο του 2025, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο μήνα, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο Νεϊμάρ εντάχθηκε στην  Αλ Χιλάλ τον Αύγουστο, αλλά ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε μόνο πέντε παιχνίδια καθώς αντιμετώπιζε μυϊκούς τραυματισμούς.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X