Η Κηφισιά καταγγέλλει και με βίντεο τη ρατσιστική επίθεση στον Τεττέι, «δείχνοντας» τον Αχιλλέα Μπέο

Η Κηφισιά καταγγέλλει και με βίντεο τη ρατσιστική επίθεση στον Τεττέι, «δείχνοντας» τον Αχιλλέα Μπέο
Photo Credits: INTIME

Η Κηφισιά καταγγέλλει με VIDEO ρατσιστική επίθεση του Μπέου στον Τετέι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Κηφισιά έδωσε συνέχεια στο θέμα της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Ανδρέας Τετρέι από μέλος του πάγκου του Βόλου στον αγώνα της Κυριακής (11/2), δημοσιοποιώντας κι ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο «δείχνει» τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέα Μπέο να χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «μαϊμού».

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αθηναϊκή ΠΑΕ.

Μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής (11/2), ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ότι κάποιος τον αποκάλεσε «μαϊμού» και πρόσθεσε ότι γι’ αυτό πήγε στον διαιτητή κάποια στιγμή, καθώς «…άκουσα πολύ καλά τη λέξη».

Αργότερα, ο Τεττέι έκανε Instastory ζητώντας να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (12/2) ο Βόλος μέσω ανακοίνωσής του αρνήθηκε ρατσιστική επίθεση, αναφέροντας ότι άνθρωπος της αποστολής της ομάδας απευθύνθηκε στον διαιτητή, λέγοντας «τι μαϊμού φάουλ έδωσες».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X