Basket League: Άνετη επικράτηση του Άρη (77-63) επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Basket League: Άνετη επικράτηση του Άρη (77-63) επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης ήταν καταιγιστικός απέναντι στον ΠΑΟΚ και πήρε μια άνετη νίκη με 77-63

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή εμφάνιση από τον Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ το οποίο και κέδισε με 77-63 και πλησίασε την τρίτη θέση της Basket League.

Στο 11-7 ανέβηκε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη (6-3 εντός και 5-4 εκτός έδρας), που είχε τον Ρόνι Χάρελ σε καταπληκτική κατάσταση (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 κλεψίματα) και τον Λευτέρη Μποχωρίδη πανέτοιμο για μάχη. Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν άστοχος στο μεγαλύτερο μέρος του σαρανταλέπτου, γέμισε ωστόσο τη στατιστική του χωρίς να σπαταλήσει κατοχές και στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου πάτησε το γκάζι. Έβαλε το τρίποντο για το 69-58 που ουσιαστικά έκοψε οριστικά τα πόδια των αντιπάλων του και ξανασκόραρε για το 72-58 που έβαλε φωτιά στο Παλέ.

Στο 8-10 έπεσε η ομάδα του Φώτη Τακιανού (6-3 εντός και 2-7 εκτός έδρας), που είδε μόνο τον Τζαμούνι ΜακΝίς συνεπή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Τάουνς, Γουίλιαμς, Άλστον, Μίχαλακ (στο ντεμπούτο του) δεν βοήθησαν, με τον ΠΑΟΚ να κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας. Αν αυτό συμβεί, με τον Κολοσσό και την ΑΕΚ Betsson να τον καταδιώκουν, θα πρέπει να διεκδικήσει την 7η ή την 8η θέση μέσω των playouts. Με 3/16 τρίποντα έκλεισε το ματς ο Δικέφαλος του Βορρά, που έκανε και δέκα περισσότερα λάθη από τους γηπεδούχους τους οποίους θα αντιμετωπίσει εκ νέου το βράδυ της Πέμπτης (15/2) στον προημιτελικό του Final Eight.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X