Αποκάλυψη για Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε, η μεταγραφή του στην Κράσνονταρ χάλασε λόγω εγκυμοσύνης»

Αποκάλυψη για Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε, η μεταγραφή του στην Κράσνονταρ χάλασε λόγω εγκυμοσύνης»
Photo Credits: INTIME

Νέο χτύπημα από τον Ιβάν Καρπόφ που αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Κρασνοντάρ για την μεταγραφή του Αντριγια Ζίβκοβιτς αλλά ο Σέρβος δεν θέλησε να πάει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο χτύπημα από τον δημοσιογράφο Ιβάν Καρπόφ που αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με την Κρασνοντάρ για την μεταγραφή του Αντριγια Ζίβκοβιτς αλλά ο Σέρβος δεν θέλησε να πάει στην Ρωσία λόγω της εγκυμοσύνης της μέλλουσας συζύγου του!

Τα ρωσικά ΜΜΕ συνεχίζουν τις αναφορές του για την φερόμενη πρόταση της Κράσνονταρ στον ΠΑΟΚ για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, να το πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω και να αναφέρει ότι οι δύο ομάδες τα είχαν βρει σε όλα αλλά η μεταγραφή χάλασε λόγω εγκυμοσύνης της μέλλουσας συζύγου του.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Μετά την αποτυχία της μεταγραφής του 24χρονου Τζαλό από την Μπράγκα (οι σύλλογοι συμφώνησαν σε συμφωνία για 17.000.000 + 3.000.000 ευρώ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Ισπανός δεν ήθελε να πάει στην Ρωσία) ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 27χρονου Αντριγια Ζίβκοβιτς έναντι 7.500.000 ευρώ και το 30% από τα οποία θα είχε λάβει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

Ο μισθός του Σέρβου ποδοσφαιριστή στην Κρασνοντάρ θα ήταν για κλειστό τριετές συμβόλαιο και θα ανέβαινε κλιμακωτά: 1.800.000 ευρώ στον πρωτο χρόνο, 2.000.000 ευρώ στον δεύτερο χρόνο και 2.200.000 ευρώ στον τρίτο, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Ωστόσο, ο Σέρβος αρνήθηκε μια τόσο γενναιόδωρη πρόταση από τη Ρωσία, στην Ελλάδα κερδίζει σχεδόν δύο φορές λιγότερα, 1.200.000 ευρώ. λόγω της εγκυμοσύνης της κοπέλας του Ελισάβετ. Πλέον, η Κράσνονταρ μελετά την περίπτωση άλλου υποψηφίου για τη θέση του δεξιού εξτρέμ».

Πρέπει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει πως έφτασε στα γραφεία της πρόταση τόσο για τον Αντρίγια, όσο και για τον Κωνσταντέλια από τον ρωσικό σύλλογο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X