NBA: Απίθανος Κάρι με τρίποντο έδωσε τη νίκη στους Γουόριορς - Νίκες για Σίξερς, Κάβαλιερς και Πέισερς

NBA: Απίθανος Κάρι με τρίποντο έδωσε τη νίκη στους Γουόριορς - Νίκες για Σίξερς, Κάβαλιερς και Πέισερς
Photo Credits: INTIME

Με τρίποντο του Στεφ Κάρι ενώ το χρονόμετρο έδειχνε 0,7’’, πήραν τη νίκη κόντρα στους Σανς οι Γουόριορς. Τις εννιά σερί νίκες έφτασαν οι Κάβαλιερς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να έχει φτάσει στην ηλικία των 35 ετών, ωστόσο δεν σταματάει να γράφει από το σημείο του τριπόντου. Συγκεκριμένα ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με ένα σουτ από τα 10 μέτρα και το χρονόμετρο να γράφει 0.7 δευτερόλεπτα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με 113-112 κόντρα στους Σανς.

Στη Νέα Υόρκη η Πέισερς φιλοξενήθηκαν από τους Νικς και με οδηγό τον Μάιλ Τέρνερ και τον Ταϊρίς Χαλιμπέρτον που πέτυχαν 23 και 22 πόντους αντίστοιχα, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 125-111.

 

Στην Γουάστινγκτον οι Σίξερς έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη και με τον Ταϊρίς Μάξι να πετυχαίνει 28 πόντους, επικράτησαν με 119-113.

 

Το σερί νικών συνεχίζουν οι Κάβαλιερς που έφτασαν την ένατη συνεχόμενη νίκη, επικρατόντας με 119-95 κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς. Εντυπωσιακή νίκη κόντρα στους Σικάγο Μπούλς έκαναν και οι Μάτζικ, που με οδηγό τον Φραντς Βάγκνερ που πέτυχε 36 πόντους, επικράτησαν 114-108.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X