Τι έκανε η ΑΕΚ στο ντέρμπι του α' γύρου κόντρα στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στο ντέρμπι του α' γύρου κόντρα στον ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ντέρμπι στην OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο. Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον να χρίζονται σκόρερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θριάμβευσε στο ντέρμπι του α’ γύρου επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι στην OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο. Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον να χρίζονται σκόρερ για την Ένωση. Συμπτωματικά με το ίδιο σκορ οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν στο ίδιο γήπεδο τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena την ίδια μέρα (30 Οκτωβρίου) πέρυσι.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Μάνταλος με υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, έπειτα από λάθος βολέ του Κοτάρσκι και κλέψιμο του Γιόνσον, βρήκε τον Μεξικανό, ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι. Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 55ο λεπτό. Ο Σιμάνσκι έκλεψε την μπάλα και συνδυάστηκε υπέροχα με τον Πόνσε. Ο Πολωνός έκανε το γύρισμα στον Ελίασον, ο οποίος με ωραίο κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να σκοράρει νωρίτερα στο 12ο λεπτό, όμως η κεφαλιά του Πόνσε, τράνταξε το δοκάρι του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είχε μόλις τέσσερις τελικές, όλες τους μετά το 68ο λεπτό.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι (83′ Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (64′ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Ελίασον (83′ Άμραμπατ), Μάνταλος (64′ Τσούμπερ), Πόνσε (83′ Πισάρο).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46′ Σάστρε), Εκόνγκ, Νάσμπεργκ (60′ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (79′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (60′ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (79′ Τόμας).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X