Τέο Ερναντές: «Επιστροφή στη Ρεάλ; Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα φέρει η ζωή»

Τέο Ερναντές: «Επιστροφή στη Ρεάλ; Ποτέ δεν ξέρουμε τι θα φέρει η ζωή»
Photo Credits: INTIME

Για μια πιθανή επιστροφή στην Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Τέο Ερναντές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tέο Ερναντές μίλησε για την μέχρι τώρα καριέρα του στην Μίλαν και αν θα σκεφτόταν ποτέ μια πιθανή επιστροφή στην Ρεάλ.

Αναλυτικά:

«Τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι πολύ άνετα εδώ. Είμαι απόλυτα ευγνώμων σε αυτή την υπέροχη πόλη που με καλωσόρισε από την πρώτη μέρα σαν να ήταν το σπίτι της ζωής μου. Όλα ήταν εύκολα από την πρώτη στιγμή», δήλωσε ο Γάλλος για τη μεταγραφή του στη Μίλαν.

Όσον αφορά στον Πιόλι ανέφερε: «Ένας άνθρωπος πολύ κοντά στον παίκτη και με στήριξε ανά πάσα στιγμή. Μου έδωσε τη μέγιστη εμπιστοσύνη για να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις ικανότητές μου και προσπάθησα να του το ανταποδώσω στο γήπεδο με τη δουλειά μου. Τον ευχαριστώ πολύ τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί ήταν ένα θεμελιώδες άτομο στη βελτίωση της απόδοσής μου».

Για την απόφασή του να πει το «ναι» μετά και τη συνομιλία του με τον Μαλντίνι τόνισε: «Για να πω την αλήθεια, την πρώτη φορά που είδα έναν θρύλο σαν αυτόν, που ήρθε να μου μιλήσει, ήμουν λίγο νευρικός. Ήταν πολύ ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή, μου εξήγησε το πρότζεκτ, τι ήθελε από εμένα και μου είπε ότι μαζί του θα ήμουν ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, κάτι που για μένα ήταν αρκετό για να μην διστάσω να θέλω να πάω στο Μιλάνο. Κι αν ήταν και η Μπάγερ Λεβερκούζεν εκεί; γνώριζα ότι εκείνη τη στιγμή πολλές ομάδες είχαν έντονο ενδιαφέρον για μένα, αλλά τελικά η απόφαση να έρθω στο Μιλάνο ήταν η σωστή. Ο χρόνος μου έδειξε ότι είχα δίκιο».

Για την Ίντερ που ηγείται αυτή την στιγμή στην κούρσα για το πρωτάθλημα: «Σε αυτή την πόλη μπορείς να αναπνεύσεις ποδόσφαιρο και όλοι μιλούν για ποδόσφαιρο. Είναι σχεδόν υποχρεωτικό να υποστηρίζεις μία από τις δύο μεγάλες ομάδες και σίγουρα ένας οπαδός της Μίλαν ενοχλείται περισσότερο από το γεγονός ότι ο ηγέτης είναι ο μεγάλος αντίπαλος. Ωστόσο, είμαι πολύ φιλόδοξος άνθρωπος και αν ήταν πρωταθλητής άλλη ομάδα εκτός από τη Μίλαν, θα με ενοχλούσε εξίσου. Είναι πιο παθιασμένο το ντέρμπι της Μίλαν ή της Μαδρίτης; Δύσκολη επιλογή. Και οι δύο αντιπαλότητες είναι έντονες με τον τρόπο τους. Είναι μεγάλες μονομαχίες. Δεν θα μπορούσα να πω ποιο από τα δύο είναι πιο παθιασμένο καθώς και τα δύο έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους οπαδούς. Είχα την τύχη να ζήσω και να απολαύσω και τις δύο εμπειρίες».

Δεν σκέφτομαι τις πιθανές νίκες άλλης ομάδας εκτός από τη Μίλαν και επικεντρώνομαι στις διοργανώσεις που παίζουμε. Αν με ρωτήσετε έναν παίκτη που θα ήθελα να δω να σηκώνει το τρόπαιο, θα έλεγα ο αδερφός μου, όπως είναι προφανές. Ίντερ-Ατλέτικο; Πολύ έντονο. Είναι δύο ισχυρές ομάδες, θα είναι μια πολύ ισορροπημένη μονομαχία και θα πετάνε σπίθες. Μπαρτσελόνα-Νάπολι; Όποιος το αξίζει περισσότερο θα προχωρήσει».

Για τον Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι γεννημένος ηγέτης. Ακόμα και τις στιγμές που δεν μπορούσε να μας βοηθήσει από το γήπεδο, η παρουσία του στα αποδυτήρια δεν έκανε κανέναν να χαλαρώσει ούτε στιγμή. Σε επηρεάζει με τον νικηφόρο χαρακτήρα του. Τώρα είναι εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά είναι ακόμα κοντά στην ομάδα, συνεχίζει να κάνει τον κόσμο να καταλάβει τι είναι η Μίλαν και τις μεγάλες απαιτήσεις του να φοράς αυτή τη φανέλα. Πρέπει να είσαι φιλόδοξος και να βάζεις συνεχώς προκλήσεις και στόχους».

Όσον αφορά τη Ρεάλ και το μέλλον του: «Για τη Ρεάλ Μαδρίτης έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για την ισχυρή δέσμευση που έκαναν για μένα εκείνη τη στιγμή. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να κοιτάει μπροστά και εστιάζω όλες μου τις σκέψεις στο παρόν και στο πιο άμεσο μέλλον, αλλά ως ευγνώμων άτομο που είμαι, έχω αυτό το σπουδαίο κλαμπ στην καρδιά μου. Θυμωμένος που δεν τα κατάφερα με τους Los Blancos; Ίσως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες για να δείξω τις δυνατότητες και τον ενθουσιασμό που είχα, αλλά επαναλαμβάνω την ευγνωμοσύνη μου. Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα μας φέρει η ζωή, αλλά ζω το παρόν. Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια να αντιμετωπίσω αυτή τη σεζόν με τη Μίλαν και πραγματικά σκέφτομαι μόνο τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X