Serie A: Γιουβέντους, Ιντερ και Μίλαν ζητάνε μείωση των ομάδων του πρωταθλήματος

Serie A: Γιουβέντους, Ιντερ και Μίλαν ζητάνε μείωση των ομάδων του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Μείωση των ομάδων από 20 σε 18 ζητάνε οι τρεις μεγάλοι της Ιταλίας έχοντας ως στόχο της βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τρεις μεγάλοι του Ιταλικού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, σε συνάντηση που είχαν με την Ομοσπονδία, ζήτησαν την μείωση των ομάδων από 20 σε 18, με στόχο την αύξηση της ποιότητας της Serie A.

Πρόκειται για μία πρόταση που αρχικά είχε προτείνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ωστόσο, η ίδια η Serie A και οι υπόλοιπο 17 σύλλογοι είναι αντίθετη κι αναμένεται να αντιταχθούν.

Οι συζητήσεις για τη μείωση των ομάδων έρχεται πριν από μια έκτακτη συνέλευση της FIGC στις 11 Μαρτίου, όταν και θα συζητηθεί μια αναδιάρθρωση.

Η Serie A αυξήθηκε από 18 σε 20 συλλόγους τη σεζόν 2004-05, ενώ να σημειωθεί επίσης, πως η Bundesliga κι η Ligue 1 έχουν 18 ομάδες, ενώ οι Premier League και La Liga από 20.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X