Τούχελ: «Τριάντα ομάδες έχουν προσπαθήσει να νικήσουν την Λεβερκούζεν και δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής»

Τούχελ: «Τριάντα ομάδες έχουν προσπαθήσει να νικήσουν την Λεβερκούζεν και δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής»
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα είπε ο Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης δήλωσε σήμερα (9/2) ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, μιλώντας στους δημοσιογράφους για την αυριανή (10/2) εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν, κυνηγώντας τον 12ο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Bundesliga, δύο βαθμούς πίσω από τη Λεβερκούζεν, η οποία είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, πραγματοποιώντας ένα σερί 30 αγώνων χωρίς ήττα.

«Τριάντα ομάδες έχουν προσπαθήσει και 30 ομάδες δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν τη Λεβερκούζεν μέχρι στιγμής», είπε ο Τούχελ. «Κάθε σερί είναι ασυνήθιστο και το αξίζει πλήρως. Αλλά είμαστε μόλις δύο βαθμούς πίσω. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν, αλλά μοιάζει σαν ένα ασυνήθιστο παιχνίδι.»

Η Μπάγερν, που έχει 50 βαθμούς, 10 μπροστά από την τρίτη Στουτγάρδη, έχει χάσει δύο φορές στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Η ήττα στο Λεβερκούζεν θα τη έφερνε  σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή. Απομένουν ακόμη 14 αγωνιστικές για τη σεζόν.

«Για αυτό το παιχνίδι όλα τα χαρτιά θα είναι στο τραπέζι. Δεν θα έχει να κάνει με την τακτική αλλά με το να είσαι εκεί και να τα δίνεις όλα από την αρχή μέχρι το τέλος», είπε ο Τούχελ.

Η Μπάγερν θα αγωνιστεί χωρίς τον μπακ Αλφόνσο Ντέιβις με τον Καναδό να είναι τραυματίας από την περασμένη εβδομάδα. Ο τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ είναι επίσης αμφίβολος, αλλά ο προπονητής είπε ότι θα περίμενε μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου πριν αποφασίσει αν θα μπορούσε να παίξει.

Την επόμενη εβδομάδα η Μπάγερν θα ταξιδέψει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Champions League.

«Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Η Λεβερκούζεν παίζει μια εξαιρετική σεζόν, αλλά φαίνεται να παίζει πιο κοντά στο όριο απόδοσής της, ενώ εμείς έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης,» είπε ο Τούχελ.

«Θα είμαστε έτοιμοι να τους προκαλέσουμε. Τώρα είναι η στιγμή να ανεβάσουμε το παιχνίδι μας. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε τον αγώνα και τίποτα άλλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X