Ο Κούγιας τα έβαλε ξανά με την... παράγκα του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι ευχαριστιόταν ο Κόκκαλης που ήξερε από πριν το αποτέλεσμα» (VIDEO)

Σπαρακτική αποκάλυψη από Αλέξη Κούγια - «Η γυναίκα που λάτρεψα σκοτώθηκε - Δεν γύρισα σπίτι μήνες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μιλά για την παράγκα του Κόκκαλη σα να πρόκειται για άλλη ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ατάκα-ομολογίας «αυτά δεν γίνονταν ούτε στην παράγκα του Θωμά Μητρόπουλου» που είχε εκστομίσει μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ, ο Αλέξης Κούγιας επανέρχεται δυναμικά για το ερυθρόλευκο παρελθόν που είναι στιγματισμένο απο τα χρόνια της «παράγκας».

Ο ισχυρός άνδρας της Κορίνθου και νο2 του ΟΣΦΠ – μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη – σε μια ειλικρινή κατάθεση… κατά της Πειραϊκής ΠΑΕ, χωρίς φόβο και πάθος, αναρωτιέται σε συνέντευξη του στο κανάλι ONE «τι μπορεί να ευχαριστιόταν ο οποιοδήποτε ήξερε το αποτέλεμα ενός αγώνα από πριν» κατονομάζοντας τον τότε ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη. Ο κ. Κούγιας, εκτός από την κόκκινη «παράγκα», ανέδειξε και άλλα ζητήματα.

Το ατύχημα με το Kawasaki όταν πήγε να φάει βούτυρο με μέλι στο Κιάτο, τα χρόνια που μοίραζε την Ναυτεμπορική και ο μεγάλος του καημός – λόγω τιμωρίας – που δεν μπορεί να δει Κόρινθο και Άρη Πετρούπολης.

«Αυτά που έχω ζήσει εγώ στο ποδόσφαιρο δεν θα έχει ζήσει κανείς ποτέ. Γιατί δεν ήμουν άνθρωπος που ήθελε την ποδοσφαιρική γιορτή να την προκαθορίσει. Δεν μπορώ να καταλάβω, τι ευχαριστιόταν ο Κόκκαλης, τι ευχαριστιόταν ο Πατέρας, τι μπορεί να ευχαριστιόταν ο οποιοδήποτε ήξερε το αποτέλεμα ενός αγώνα πριν…», αναρωτιέται ο Αλέξης Κούγιας ενώ σε άλλο σημείο μιλά για την ποινή που του επεβλήθη:

«Μου επέβαλαν μια ποινή να μην μπαίνω στο γήπεδο εξαιτίας παιχνιδιών της Κορίνθου πριν από μήνες και την έμαθα μόλις έγινα στον Ολυμπιακό αντιπρόεδρος και ανέδειξα σοβαρά θέματα για την εγκληματική οργάνωση. Είναι 2 εβδομάδες που δεν μπορώ να μπω σε γήπεδο. Δεν μπορώ να μπω σε οποιοδήποτε γήπεδο. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Δεν μπορώ να δω την Κόρινθο, τον Άρη Πετρούπολης».

Όσον αφορά το ατύχημα με το Kawasaki; «18 ετών είχα ατύχημα. Έπαιζα στον Ολυμπιακό Λουτρακιου και είχα πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή. Με το που πήρα τα λεφτά πήγα την ωραιότερη μηχανή της εποχής. Την πήρα να κάνω τον γαμπρό. Διάβαζα το πρωί, στις 8 έτρεχα 10 χιλιόμετρα για να διατηρηθώ σε φόρμα και έπαιρνα τη μηχανή και πήγαινα σε ένα γαλαταδικο στο Κιάτο και έτρωγα βούτυρο με μέλι. Γύριζα να διαβάσω».

Δείτε παρακάτω από το ONE την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια (στο 47:55 η αναφορά του στον Σωκράτη Κόκκαλη):

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X