Κερδίζει πόντους ο Χολ - Τι γίνεται με την τελευταία αλλαγή της ΑΕΚ Betsson

Κερδίζει πόντους ο Χολ - Τι γίνεται με την τελευταία αλλαγή της ΑΕΚ Betsson
Photo Credits: INTIME

Όλα τα δεδομένα ειναι ανοικτά για την τελευταία κίνηση της ΑΕΚ Betsson

Στο παιχνίδι απέναντι στην Μούρθια, είδαμε την επανεμφάνιση του Λάνγκστον Χολ, που μετά το τραυματισμό του είχε απουσιάσει από τρεις αγώνες της Ένωσης. Ο έμπειρος playmaker μπορεί να ήταν από τους παίκτες που άλλα περιμέναμε και άλλα παρουσίασαν τελικά στο παρκέ, αλλά είναι ίσως ο μόνος κανονικός άσσος στο ρόστερ αυτήν την στιγμή.

Ο Νάιτ, όπως αποδεικνύεται είναι πιο πολύ σκόρερ, παρά οργανωτής, ο Φλιώνης είναι τραυματίας, οπότε υπάρχει μόνο ο Καράμπελας με τα γνωστά επιθετικά προβλήματα. Ο Χολ, είχε βρεθεί με το ένα πόδι έξω από την ΑΕΚ, όσο υπήρχε ο Ζοάν Πλάθα, που είχε αποφασίσει να τον αλλάξει με τον Νάιτ, όμως ο τραυματισμός του Κουζμίνσκας, άλλαξε τα πλάνα.

Θυμίζουμε ότι ο Χολ είχε βγει από την λίστα του ΕΣΑΚΕ, για να μπει ο Νάιτ, ενώ στην Ευρωπαϊκό ρόστερ, υπάρχει η δυνατότητα μια ομάδα να έχει οκτώ ξένους αλλά μπορούν να αγωνίζονται οι επτά μόνο. Έτσι με τον Κουζμίνσκας τραυματία, ο Χολ αγωνίστηκε απέναντι στην Μούρθια. Ο Ηλίας Ζούρος, εκτιμάει πάρα πολύ τα χαρακτηριστικά του Χολ, αλλά και την προσωπικότητα που έχει σαν παίκτης και θα ήθελε να τον κρατήσει, αν βοηθήσουν οι συνθήκες.

Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ακόμα μία αλλαγή στο πρωτάθλημα, ενώ με την επιστροφή του Λιθουανού θα έχει οκτώ ξένους. Άρα, είτε θα πάει σε αλλαγή κάποιου, που βρίσκεται στην επτάδα των ξένων (ο Χολ είναι εκτός επτάδας), είτε θα επαναφέρει τον Χολ στην λίστα και θα «κόψει» κάποιον από αυτούς που είναι ήδη μέσα. Τα πάντα είναι ρευστά, καθώς ο Ηλίας Ζούρος, περιμένει να δει πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στους ψηλούς, αφού με την επιστροφή του Λιθουανού, θα έχει τους Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου στους φόργουορντ, τους Μόργκαν, Τίλμαν και Χατζηδάκη στους σέντερ, ενώ ο Αγραβάνης μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις, με σχετική άνεση.

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι καλυμμένη η ομάδα και στο ‘4’ αλλά και στο ‘5’. Αριθμητικά, οι έξι ψηλοί είναι αρκετοί και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποιος από τους ξένους, «κοπεί» από την επτάδα. Τις επόμενες ημέρες και μετά τα κρίσιμα παιχνίδια, θα παρθεί η απόφαση για την τελευταία αλλαγή της ΑΕΚ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X