ΠΡΟΣΟΧΗ: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι διαρκείας στην ΑΕΚ! - Πως μπορεί να ακυρωθεί η κάρτα τους!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι διαρκείας στην ΑΕΚ! - Πως μπορεί να ακυρωθεί η κάρτα τους!
Photo Credits: INTIME

Νέα δεδομένα πια για τους κατόχους εισιτήριων διαρκείας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ πιστοποιείται και από τις διεθνείς αρχές πως πληροί απόλυτα όλες τις προϋποθέσεις για να λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια για το κοινό. Ενδεικτικά πρέπει να σημειωθεί ότι η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» διαθέτει ήδη το κορυφαίο σύστημα παρακολούθησης στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη με 250 κάμερες υψηλής ευκρίνειας σε πλήρη λειτουργία.

Επειδή όμως η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει απολύτως τίποτα να θέσει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του γηπέδου μας και την αδιάλειπτη παρουσία των φιλάθλων της σε όλους αγώνες της ομάδας, αρχής γενομένης από το πρώτο εντός έδρας ματς της 18ης Φεβρουαρίου, πρέπει να γίνουν δύο πολύ σημαντικές σημειώσεις.

Πρώτον, από την στιγμή που θα ανοίξει και πάλι το γήπεδό μας στον αγώνα με την Κηφισιά, όταν το σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου πρόσβασης εντοπίσει οποιαδήποτε προσπάθεια κατόχου εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου να περάσει μαζί του από το τουρνικέ και δεύτερο άτομο το οποίο δεν θα έχει εισιτήριο, τότε αν πρόκειται για κάτοχο διαρκείας τότε αυτό θα ακυρώνεται άμεσα και θα αφαιρείται από τον παραβάτη.

Αν ο παραβάτης είναι κάτοχος απλού -και πάντοτε ονομαστικού- εισιτηρίου, τότε αμέσως μετά τον εντοπισμό του από το σύστημα θα μπαίνει αυτόματα σε black list και δεν θα έχει στο μέλλον τη δυνατότητα να αγοράσει ξανά εισιτήριο και δεν θα μπορέσει να ξαναμπεί στην OPAP Arena.

Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά πως δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να μην εντοπιστεί άμεσα όποιος επιχειρήσει να περάσει από το τουρνικέ με ένα εισιτήριο και δεύτερο άτομο χωρίς εισιτήριο!

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και εξετάζει τις δυνατότητες για εγκατάσταση συστήματος ελέγχου εισόδου X-Ray αντίστοιχου με αυτό που υπάρχει στα αεροδρόμια (security scanner) ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί στις θύρες των οργανωμένων και έτσι να τελειοποιηθεί ο έλεγχος για τυχόν επικίνδυνα αντικείμενα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X