Πρόεδρος Άιντραχτ: «Να εξαφανιστούν οι γαμ@@@@@ι ναζί, να ξερνάμε στα πρόσωπά τους»

Πρόεδρος Άιντραχτ: «Να εξαφανιστούν οι γαμ@@@@@ι ναζί, να ξερνάμε στα πρόσωπά τους»
Photo Credits: INTIME

Ηχηρό μήνυμα κατά των ναζί έστειλε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Πέτερ Φίσερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Πέτερ Φίσερ αποχώρησε από πρόεδρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έστειλε ένα μήνυμα κατά των ναζί.

Εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ο διοικητικός ηγέτης του γερμανικού συλλόγου, ο Φίσερ δεν έκρυψε τις απόψεις του για την ακροδεξιά λέγοντας ξεκάθαρα πως οπαδοί του ναζισμού δεν έχουν θέση στις εξέδρες του γηπέδου της Άιντραχτ.

«Η ευχή μου στη ζωή δεν είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα ή το Champions League η Άιντραχτ. Ευχή μου είναι να εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι γαμ@@@@@ ναζί, να εκραγεί η ιδεολογία τους στον αέρα και να κάνουμε κάθε μέρα εμετό στα πρόσωπά τους» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

«Θα είμαι ακόμα πιο δραστήριος σε σχέση με το παρελθόν, υπάρχουν χιλιάδες εκδηλώσεις στις οποίες εκατομμύρια καλοί πολίτες και δημοκράτες, ευφυείς άνθρωποι, βγαίνουν στον δρόμους.

Η Άιντραχτ είναι ένας… πολύχρωμος σύλλογος. Έχουμε 112 διαφορετικές εθνικότητες στο σύλλογο. Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, ρατσισμό και αντισημιτισμό στο άθλημα. Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτό, τον πετάμε έξω» συμπλήρωσε ο Φίσερ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X