Σκορδά: «Και η Ελένη μπορεί να έχει στενοχωρήσει κάποιον – Η Σταματίνα είπε συγγνώμη, τι άλλο να κάνει;» (VIDEO)

Σκορδά: «Και η Ελένη μπορεί να έχει στενοχωρήσει κάποιον – Η Σταματίνα είπε συγγνώμη, τι άλλο να κάνει;» (VIDEO)

Όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελεονώρα Μελέτη, άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων στις εκπομπές, σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει πριν από μερικό καιρό, όταν στο Happy Day αναφέρθηκε πως ο ηθοποιός έχει σχέση με γνωστή παρουσιάστρια. Το θέμα συζητήθηκε και στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε σχετικά, ενώ αναφέρθηκε και στο σχόλιο που έκανε νωρίτερα η Ελένη Χατζίδου για την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τώρα εσείς τι κάνετε, τους ιδανικούς που έχετε δουλέψει μόνο σε εκπομπές οι οποίες έχουν λειτουργήσει πάρα πολύ ωραία; Εκτός αν δεν έχετε δουλέψει σε εκπομπές. Εγώ δεν θα κουνήσω σε καμία περίπτωση ποτέ μου -και αυτό θεωρώ με διακρίνει- το δάχτυλο σε κανέναν, ούτε θα το παίξω ηθικολόγος. Το τι έχω κάνει και το πώς έχω φερθεί το ξέρουν και οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου και ο κόσμος.

Η ουσία δεν είναι να πούμε ότι εγώ είμαι πιο ηθικός και δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν. Η ουσία είναι ότι όταν συμμετέχεις σε μία εκπομπή, η οποία είναι lifestyle και μέσα έχει gossip, σίγουρα κάποιος συνεργάτης σου κάποια στιγμή, ένα ρεπορτάζ θα είναι ψευδές, θα έχει στενοχωρήσει κάποιον. Σίγουρα, δε γίνεται», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X