Γιδόπουλος: «Για κλάματα... ο Ολυμπιακός - Έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη»

Γιδόπουλος: «Για κλάματα... ο Ολυμπιακός - Έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη»
Photo Credits: INTIME

Επικές ατάκες από τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Στράτο Γιδόπουλο για το... χάλι του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικές ατάκες από τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Στράτο Γιδόπουλο για το… χάλι του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, μίλησε εφ’ όλης της ύλης για το ποδόσφαιρο ωστόσο εντύπωση προκαλεί η άποψή του για την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων ο Γιδόπουλος είπε:

«Aυτός που είναι για κλάματα είναι ο Ολυμπιακός, έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη κάποιοι παρατρεχάμενοι εκεί γύρω, του φορτώνουν 16 – 18 μεταγραφές κάθε χρόνο και διώχνουν τους καλύτερους.

Έδιωξαν τον Χάμες Ροντρίγκες, τον Μαρσέλο, φάγανε τον καλύτερο χαφ που ήταν ο Καμαρά για να φέρουν άλλους. Γιατί από αυτούς που ήρθαν δεν ήρθε ένας πολύ καλός παίκτης; Φέρνουν μετριότητες για τους αλλάζουν. Ο προπονητής τους είναι πολύ λίγος. Παίζει ανάλογα με τη φόρμα κάθε παίκτη, χωρίς σύστημα.

Κάποιοι τον έχουν πιάσει κορόιδο. Κάποτε ο Ολυμπιακός υπερτερούσε των άλλων ομάδων επειδή είχε τις καλύτερες διασυνδέσεις με τους μεγάλους μάνατζερ. Γιατί πουλήθηκε 15 εκατομμύρια ο Ρέτσος; O Mανωλάς; Όλοι πουλήθηκαν υπερβολικά.

Πήραν τσουβάλια παίκτες και τους παρουσιάζουν ως τους καλύτερους ενώ δεν είναι. Στον επόμενο αγώνα που δεν θα πάει καλά θα φύγει κι ο προπονητής.

Όσο κι αν τον πιάνουν κορόιδο τον Μαρινάκη βλέπει ότι η ομάδα του δεν πάιζει καλά. Εδώ είχαν κάνει Θεό τον Φορτούνη και τώρα δεν τον βάζουν, τον κατάντησαν αναπληρωματικό. Του έχουν φορτώσει 17 χαφ. Τι να τα κάνει;»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X