Αλλά κόλπα ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου - Έκλεισε από τώρα ο Μπερνάρ για το καλοκαίρι στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Αλλά κόλπα ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου - Έκλεισε από τώρα ο Μπερνάρ για το καλοκαίρι στην Ατλέτικο Μινέιρο!
Photo Credits: INTIME

Η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε επίσημα τον Μπερνάρ που φεύγει το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Βραζιλία επιστρέφει με τη λήξη της σεζόν ο άσος του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ!

Είναι, πλέον, επίσημο ο Μπερνάρ αφήνει το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στη Βραζιλία για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε την είδησή το βράδυ της Κυριακής (4/2) αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Πλησιάζω στο τέλος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως συζήτησα με τον Παναθηναϊκό και περίμενα μια τελική απάντηση επί ένα μήνα αλλά δεν την είχα.

Και αυτό με οδήγησε να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα, από εκεί και πέρα καταλαβαίνετε βεβαίως πως υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι και σε Βραζιλία και στην Ευρώπη που με ήθελαν και με ζητούσαν, αναγκάστηκα να διαπραγματευτώ μαζί τους και τελικά έχουμε την κατάληξη που όλοι ξέρετε.

Αλλά θέλω να διαβεβαιώσω άπαντες πως μέχρι να φύγω θα δίνω το παν, τη μεγαλύτερη μου δυνατότητα και το 100% να παίξω μέχρι και να φύγω με μεγάλο σεβασμό και αυτοπεποίθηση”.

Όμως πλέον, ήρθε και η ανακοίνωση, με τον Μπερνάρ να υπογράφει στην Ατλέτικο Μινέιρο έως τον Δεκέμβριο του 2024. Ο Μπερνάρ αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Σαρτζά το καλοκαίρι του 2022, υπογράφοντας πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Στην Ατλέτικο Μινέιρο αγωνίστηκε πριν μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το καλοκαίρι του 2013 είχε παραχωρηθεί στη Σαχτάρ έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι στιγμής, ο Μπερνάρ έχει 70 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό, με επτά γκολ και δέκα ασίστ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X