Αντίπαλοι ΑΕΚ: Συνελήφθη οπαδός της Χάποελ Χολόν που χτύπησε στο κεφάλι τον Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Συνελήφθη οπαδός της Χάποελ Χολόν που χτύπησε στο κεφάλι τον Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Photo Credits: INTIME

Χειροπέδες σε οπαδό της Χάποελ Χολόν, ο οποίος είχε απωθήσει και χτυπήσει στο κεφάλι τον Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, το περασμένο Σάββατο (3/2)

Συνελήφθη ο οπαδός της Χάποελ Χολόν, ο οποίος είχε απωθήσει και χτυπήσει στο κεφάλι τον Μπόνζι Κόλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, το περασμένο Σάββατο (3/2), στη μεταξύ τους αναμέτρηση, για το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, στα τέλη της 2ης περιόδου, με το σκορ 42-43 υπέρ της φιλοξενούμενης Μακάμπι, ο φόργουορντ της ομάδας του Όντετ Κάτας προσπάθησε να πιάσει την μπάλα την ώρα που αυτή έβγαινε εκτός παρκέ και ένας οπαδός της Χολόν που καθόταν δίπλα στο παρκέ έσπρωξε τον παίκτη και εν συνεχεία τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ο Κόλσον αντέδρασε και ύψωσε μία καρέκλα απειλητικά προς τον οπαδό με τους άνδρες ασφαλείας να μπαίνουν ανάμεσα στους δύο άνδρες και να τους χωρίζουν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ισχυρίστηκε πως αρκετοί οπαδοί της Χάπεολ έφτυναν στο πρόσωπο έναν άλλον παίκτη της, τον Λορένζο Μπράουν.

Πάντως, η αστυνομία του Ισραήλ συνέλαβε τον οπαδό που επιτέθηκε στον Μπόνζι Κόλσον, ενώ του επιβλήθηκε και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τις επόμενες 60 ημέρες. Ο Μπόνζι Κόλσον δεν τιμωρήθηκε για την αντίδρασή του στην επίθεση του οπαδού της αντίπαλης ομάδας.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 86-84 εκτός έδρας της Χάποελ Χολόν έχοντας πρώτο σκόρερ τον Μπόνζι Κόλσον με 19 πόντους και 5 ριμπάουντ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X