Η Βερόνα παλεύει για την απόκτηση του άνεργου, Κώστα Μανωλά που δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στα Εμιράτα

Η Βερόνα παλεύει για την απόκτηση του άνεργου, Κώστα Μανωλά που δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στα Εμιράτα
Photo Credits: INTIME

Η Βερόνα παλεύει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά που παραμένει χωρίς ομάδα και άνεργος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παλεύει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά η Βερόνα.

Η Βερόνα θέλει Μανωλά και το παλεύει, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα πρόεδρος των τζαλομπλού αναμένεται να έχει ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “Tuttomercatoweb”, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει συνάντηση ο πρόεδρος των Βερονέζων, Μαουρίτσιο Σέτι, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει, με την πρόταση που του έχει ρίξει στο τραπέζι να είναι για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν ύψους 400.000 ευρώ και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Όσον αφορά στο διαπραγματευτικό ατού της Βερόνα, αυτό έχει να κάνει με τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων, με την Σαλερνιτάνα να προσφέρει στον Μανωλά προοπτική συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια αν μείνει στην Serie A αλλά να είναι αυτή τη στιγμή τελευταία στην κατάταξη, σε αντίθεση με τους τζαλομπλού που είναι 18οι και έχουν περισσότερες πιθανότητες για την εξασφάλιση της παραμονής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X