Τρελή γκάφα ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία: Χάρισε πέναλτι από... υπερβολική χαρά (VIDEO)

Τρελή γκάφα ποδοσφαιριστή στη Βραζιλία: Χάρισε πέναλτι από... υπερβολική χαρά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στιγμή παραφροσύνης λίγα λεπτά πριν λήξη σε αγώνα για το Κύπελλο της Βορειοανατολικής Βραζιλίας. Όλα έδειχναν ότι η φιλοξενούμενη Μαρανιάο θα κατάφερνε να δραπετεύσει με το «διπλό» από την έδρα της ABC. Μία σπάνια φάση, όμως, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτή που θα άλλαζε την τύχη του ματς.

Με την απόκρουσή του, δύο λεπτά πριν το πέρας των καθυστερήσεων, ο τερματοφύλακας της Μαρανιάο φαινόταν να «κλειδώνει» το πολυπόθητο αποτέλεσμα για την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του εμφανώς ανακουφισμένοι, πανηγυρίζαν όντας σίγουροι πλέον για τη μεγάλη νίκη.

Ένας εκ των αμυντικών πάνω στην ένταση της στιγμής εξέφρασε τη χαρά του πέφτωντας στο χορτάρι και αγκαλιάζοντας τον «ήρωα» τερματοφύλακα. Με αυτήν την κίνηση του, ωστόσο, υπέπεσε σε μία απο τις γκάφες της χρονιάς παγκοσμίως, αφού ακουμπώντας την μπάλα με το χέρι του αναδείχθηκε σε μοιραίο πρωταγωνιστή!

Δυστυχώς για αυτόν, ο διαιτητής κατάφερε να το παρατηρήσει, καταλογίζοντας ακαριαία την παράβαση. Η ABC σκόραρε από τα 11 μέτρα για το 2-2 και κάπως έτσι έσωσε ένα χαμένο φαινομενικά παιχνίδι.

Φάση εφιάλτης για κάθε ποδοσφαιριστή, που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X