Τερίμ: «Σήμερα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα κερδίσουμε, ελπίζω να το γιορτάσουμε όλοι μαζί»

Τερίμ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξος φάνηκε ο Φατίχ Τερίμ, πως ο Παναθηναϊκός θα επικρατήσει του Ολυμπιακού στο σημερινό ντέρμπι που δίνουν οι δύο ομάδες στη Λεωφόρο.

Ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων», μίλησε και για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως είναι ένα παιχνίδι που ανήκει στο παρελθόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στον τελευταίο αγώνα, μπήκαμε με μειονέκτημα ενός γκολ από το πρώτο παιχνίδι, όμως παίξαμε πολύ καλά και παρότι αγωνιζόμασταν εκτός έδρας, πήραμε τη νίκη που θέλαμε.
Η αναμέτρηση Κυπέλλου όμως ανήκει στο παρελθόν, προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικός. Το μυαλό μας είναι εκεί, παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Xθες ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 116 χρόνια ζωής και σήμερα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα κερδίσουμε, ελπίζω να το γιορτάσουμε όλοι μαζί.

Και σ’ αυτό το παιχνίδι υπάρχουν απουσίες, αλλά εμείς δεν το χρησιμοποιούμε για το συγκεκριμένο ματς. Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, έχουμε αγωνιστεί απέναντι τους και τους γνωρίζουμε. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς θα παίξουμε εμείς και πως θα λειτουργήσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη.».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X