Ενρίκε: «Σε 12 μέρες μπορεί να πεθάνουμε όλοι, το μέλλον δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο»

Ενρίκε: «Σε 12 μέρες μπορεί να πεθάνουμε όλοι, το μέλλον δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως ακόμα δεν σκέφτεται τον αγώνα της Παρί με την Σοσιεδάδ για το UEFA Champions League, καθώς έχει άλλες προτεραιότητες αυτή την στιγμή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ενρίκε έκανε ορισμένες δηλώσεις μετά την δύσκολη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί του Στρασβούργου (2-1), στις οποίες ουσιαστικά είπε πως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κοιτάς τόσο μπροστά, αλλά μονάχα το παιχνίδι που έχει μπροστά σου.

Ο Ισπανός τεχνικός ερωτηθεί για το αν ανησυχεί για τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, τόνισε πως δεν υπάρχει «μέλλον» στο ποδόσφαιρο.

Ξεκαθάρισε πως αυτό που τον απασχολεί είναι μόνο ο αγώνας Κυπέλλου με την Μπρεστ την Τετάρτη (7/2) στη φάση των «16».

«Σε 12 μέρες, μπορεί να πεθάνουμε όλοι. Λοιπόν, ελπίζω όχι. Αλλά το Champions League δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η Μπρεστ, είναι ο αγώνας του Κυπέλλου.

Το μέλλον δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, ακόμη περισσότερο στο υψηλό επίπεδο. Ο αγώνας του Κυπέλλου είναι ένας τελικός για εμάς», είπε ο Ενρίκε σε συνέντευξη Τύπου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X