Το DNA της ΑΕΚ κρατούσε πάντα ψηλά τη σημαία! (VIDEO)

Το DNA της ΑΕΚ κρατούσε πάντα ψηλά τη σημαία! (VIDEO)

Δύο φορές βρέθηκε να χάνει η ΑΕΚ στο Αιγάλεω, αλλά έκανε την ανατροπή από 1-2 σε 3-2 στο τέλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη της ΑΕΚ στο Αιγάλεω σαν σήμερα πριν 50 χρόνια δεν συνδυάστηκε με κάτι μεγάλο. Ηταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, με οικονομικά προβλήματα και αγωνιστική αδυναμία, λίγο πριν εμφανιστεί από το… πουθενά ο Λουκάς Μπάρλος για να αναμορφώσει τον σύλλογο.

Εκείνη, η Κυριακή, όμως, στην πάντα… άγρια δύση της ποδοσφαιρικής Αθήνας, ήταν από αυτές που χαρακτήριζαν το παλιό ελληνικό ποδόσφαιρο: χωμάτινο γήπεδο, εξέδρα που έβραζε, συμπλοκές των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπαλκόνια και ταράτσες πέριξ του γηπέδου ασφυκτικά γεμάτα και παντού αστυνομικοί! Ήταν άλλωστε η… εποχή τους.

Το DNA της ΑΕΚ

Μέσα σε όλα αυτά, μια ΑΕΚ που ποτέ, ακόμα και στα χειρότερά της, δεν «ξεχνούσε» το DNA της. Μπορεί να… στράβωσε δύο φορές το ματς, με το Αιγάλεω να προηγείται 1-0 στο 45′ με τον Βενέτη και 2-1 στο 49′ με τον Χάσταλη, όμως η ΑΕΚ απάντησε.

Αρχικά με τον Ζαρζόπουλο στο 47′ και στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Κύπριο Τάσο (Κωνσταντίνου). Στο 80′ ισοφάρισε με σουτ και στο 86′ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα δοκάρι και μέσα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

H σύνθεση της ΑΕΚ: Στεργιούδας, Θεοδωρίδης, Τόσκας, Ραβούσης, Ζαρζόπουλος, Τσάμης, Τάσος, Καραφέσκος, Ψυμόγιαννος (47′ Νικολάου) Παπαϊωάννου, Κοντόπουλος

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X