Θα σμίξουν ξανά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός...

Θα σμίξουν ξανά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός...
Photo Credits: INTIME

Ο Insider ερμηνεύει τα γεγονότα και τις θέσεις Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, που έχουν κοινό παρονομαστή την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολεμική του Παναθηναϊκού κατά του ΠΑΟΚ τώρα και μόνιμα κατά της ΑΕΚ, δεν έχει φυσικά καμιά σχέση με την πολεμική που ασκεί κατά του Ολυμπιακού τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Η επιθετικότητα που βγάζει, οι χαρακτηρισμοί στις ανακοινώσεις που έχουν στόχο την ΑΕΚ, δεν έχουν ούτε κατά προσέγγιση εμφανιστεί σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ούτε καν την περίοδο που ήταν στο προσκήνιο το θέμα του Χουάνκαρ.

Βάλτε τα κάτω και προσπαθήστε να θυμηθείτε. Ενώ ο Ολυμπιακός προκαλούσε με τις θέσεις του για το θέμα του Χουάνκαρ, δεν υπάρχει ούτε μία τοποθέτηση του Παναθηναϊκού εκείνο το διάστημα που να παραπέμπει σε αυτά που έχουν βγει κι έχουν τόσες φορές κατά της ΑΕΚ, από την περασμένη σεζόν. Και συνεχίζουν και φέτος. Δεν είναι τυχαίο.

Βασικό τους πρόβλημα είναι η ΑΕΚ

Φυσικά ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του εκτός από την κατάκτηση πάση θυσία του πρωταθλήματος, φυσικά και θα υπάρξει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό εφόσον αναγκάσουν οι συνθήκες στην μάχη του τίτλου, όμως αυτό που θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως είναι το βασικό τους πρόβλημα για το πρωτάθλημα, είναι η ΑΕΚ.

Με τον ΠΑΟΚ τα έβαλαν επειδή θεωρούν πως τους βλάπτει επικοινωνικά το κρεσέντο Λουτσέσκου. Τα έβαλαν συγκυριακά. Γιατί ο Ρουμάνος μέσα στην γραφικότητα του, όσον αφορά τα σφυρίγματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός λέει αλήθεια.

Κοινή γραμμή στο ή εμείς ή κανείς

Εμείς θα το πάμε πιο μακριά. Αν ο Παναθηναϊκός δεν το φτάσει ως το τέλος, δηλαδή δεν πάρει το πρωτάθλημα ή αν φανεί κάποιο διάστημα πριν το φινάλε πως δεν μπορεί να το πάρει, να δείτε που θα εμφανιστεί έτοιμος να συμπράξει με τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την πρόθεση του τελευταίου αυτό το πρωτάθλημα να μην τελειώσει. Να μην τελειώσει αν δεν είναι αυτός ο πρωταθλητής και ειδικά αν είναι η ΑΕΚ.

Στις τελευταίες συνεδριάσεις της Λίγκας το έχουν πει ξεκάθαρα από τον Ολυμπιακό με αυτόν που στέλνουν εκεί πέρα. Αν, λέει, η υπόθεση που είναι υπό διερεύνηση με τα στημένα βγάλει εμπλοκή κάποιων ομάδων που είναι στην Super League 1, τότε δεν θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία κλπ. Σε αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει σιγοντάρει και ο Παναθηναϊκός που με άλλα λόγια έχει πει σε συνεδριάσεις τα ίδια πράγματα.

Η μπαχαλοποίηση και η κοινή γραμμή

Να μας το θυμηθείτε λοιπόν πως αν αυτοί οι δύο σε κάποια φάση δουν πως χάνουν το πρωτάθλημα, θα συμπράξουν για να το κάνουν μπάχαλο.

Και δεν είναι τυχαίο πως ό,τι και να συμβαίνει κι ακόμη παρά και την υπόθεση του Χουάνκαρ, η οποία μεταξύ τους κόντρα έχει πάντα ένα συγκεκριμένο σημείο μέχρι το οποίο φτάνει δημόσια. Γιατί πάντα στην πίσω άκρη του μυαλού τους έχουν πως το βασικό τους πρόβλημα είναι η ΑΕΚ και κάποια στιγμή θα χρειαστεί πάλι ενεργά να ενωθούν εναντίον της. Άλλωστε κορυφαία στελέχη τους φροντίζουν μόνιμα να διατηρούν ανέπαφο το μοτίβο της μεταξύ τους επικοινωνίας…

Ο Insider

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X