ΑΕΚ: Έτσι ο Αλμέιδα έπεισε τον Μελισσανίδη να τα... σκάσει για τον Λιούμπισιτς - «Θα κάνουν μαγικά με Πινέδα!»

ΑΕΚ: Έτσι ο Αλμέιδα έπεισε τον Μελισσανίδη να τα... σκάσει για τον Λιούμπισιτς - «Θα κάνουν μαγικά με Πινέδα!»
Photo Credits: INTIME

Η ατάκα του Ματίας Αλμέιδα που έψησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μεγάλη αδυναμία στον Ματίας Αλμέιδα και όχι άδικα. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν φάνηκε να δυσκολεύτηκε να πείσει τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να κάνει το μεγάλο «κόλπο» με τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Η Ένωση προχώρησε σε μία πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον Αυστριακό μέσο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ξεχωρίσει τον 24χρονο άσο και ζήτησε μετ’ επιτάσεως την απόκτησή του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, θεωρώντας ότι “κουμπώνει” ιδανικά στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η Live Sport, στην ανάλυσή του προς τον ισχυρό άνδρα των κιτρινόμαυρων, ο Αργεντινός τεχνικός του τόνισε πως το αγωνιστικό στιλ του Λιούμπισιτς “δένει” με εκείνο του του Ορμπελίν Πινέδα και του ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ: “Πρόεδρε, μαζί με τον Πινέδα θα κάνουν όργια, αυτόν θέλω στην ΑΕΚ, αυτόν θέλω να φέρουμε”.

Μετά τη συγκεκριμένη ατάκα του Αλμέιδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να γίνει κάθε δυνατή κίνηση για να αποκτηθεί ο παίκτης, όπως κι έγινε, με τον Λιούμπισιτς να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X