Asian Cup: Το Ιράν απέκλεισε στα πέναλτι τη Συρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά - Εύστοχος στην τελευταία εκτέλεση ο Χατζισαφί! (VIDEO)

Asian Cup: Το Ιράν απέκλεισε στα πέναλτι τη Συρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά - Εύστοχος στην τελευταία εκτέλεση ο Χατζισαφί! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Εχσάν Χατζισαφί σφράγισε την πρόκριση του Ιράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ να ευστοχεί στην τελευταία εκτέλεση, το Ιράν κέρδισε στα πέναλτι τη Συρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Asian Cup.

Οι Ιρανοί ήταν ανώτεροι, προηγήθηκαν με πέναλτι του Μεχντί Ταρεμί στο 34′, δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να βρουν κι άλλα γκολ και το πλήρωσαν. Στο 64′ ο Ομάρ Κρμπιν ισοφάρισε σε 1-1 και η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ (με βασικό τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές) κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Μάλιστα, στον επιπλέον χρόνο είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού στις καθυστερήσεις του 90λεπτου αποβλήθηκε ο Ταρεμί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ και το ζευγάρι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Ο Ανσαριφάρντ, που πέρασε στον αγώνα στις καθυστερήσεις του 90λέπτου, εκτέλεσε το πρώτο και έγραψε το 1-0 ανήμερα της ανακοίνωσής του από τον Άρη. Ο Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ έπιασε την εκτέλεση του Φαχντ Γιουσέφ και ο αρχηγός Χατζισαφί ανέλαβε την πέμπτη εκτέλεση του Ιράν κι έστειλε τη χώρα του στα προημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία, η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στο Μπαχρέιν και επικράτησε με 3-1. Οι Ρίτσου Ντόαν και Τακεφούσα Κούμπο έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στα πρώτα 50 λεπτά του αγώνα και μπορεί το Μπαχρέιν να μείωσε με αυτογκόλ του Ζίον Σουζούκι, ο Αγιάσε Ουέντα επανέφερε γρήγορα τη διαφορά στα δύο γκολ και κλείδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X