Έφτασε στην Αθήνα ο παικταράς Λιούμπισιτς για την ΑΕΚΑΡΑ! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Έφτασε στην Αθήνα ο παικταράς Λιούμπισιτς για την ΑΕΚΑΡΑ! (ΦΩΤΟ & VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μεσημέρι της Τετάρτης έφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς καθώς υπάρχει υπογεγραμμένη συμφωνία με τον παίκτη, αλλά και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο 24χρονος άσος πάτησε πριν λίγο Αθήνα έτοιμος να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Δικέφαλο.

Ορεξάτος για να ξεκινήσει την πορεία του στην ΑΕΚ έφτασε λίγο πριν τις 3 στην Αθήνα ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Ο γεννημένος στη Βιέννη με κροατική υπηκοότητα ποδοσφαιριστής αναμένεται τώρα να περάσει ιατρικά, να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την Ενωση.

Δειτε εικόνες

Έφτασε στην Αθήνα ο παικταράς Λιούμπισιτς για την ΑΕΚΑΡΑ! (ΦΩΤΟ & VIDEO) Έφτασε στην Αθήνα ο παικταράς Λιούμπισιτς για την ΑΕΚΑΡΑ! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Έτσι πήρε η ΑΕΚ τον Λιούμπισιτς με κίνηση «ματ» από Μελισσανίδη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του 24χρονου παικταρά την Δευτέρα, όμως αυτή απορρίφθηκε.

Στην συνέχεια το βράδυ της ίδιας μέρας η Ένωση επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία προφορικά έγινε δεκτή από τους Κροάτης. Η πρόταση ήταν στο ποσό που είχε στην ουσία υποδειχθεί από την άλλη πλευρά μετά από διαπραγματεύσεις. Αυτό που απέμενε ήταν χθες Τρίτη να επικυρωθεί η συμφωνία και από το διοικητικό συμβούλιο της Ντινάμο.

Προς μεγάλη έκπληξη των κιτρινόμαυρων όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά υψώθηκε «στοπ» στην μεταγραφή από το συμβούλιο των Κροατών. Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν πως δεν έγινε ούτε αντιπρόταση από την μεριά τους.

Η ΑΕΚ όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και ήταν αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να γίνει η μεταγραφή. Έτσι, με προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Ένωση επανήλθε χθες το βράδυ και ανέβασε την προσφορά της σε επίπεδα δεν μπορούσε να μην γίνει δεκτή. Το σύνολο της μεταγραφής θα κοστίσει δηλαδή 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ.

Η Ντινάμο μετά από αυτή την προσφορά επανήλθε στο τραπέζι της συζήτησης και τελικά μετά από αρκετές ώρες επήλθε η τελική συμφωνία με βάση αυτή την πρόταση.

Ο Μελισσανίδης και το χατίρι στον Αλμέιδα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε πως έπρεπε η ΑΕΚ να φτάσει σε επίπεδο πρότασης που θα καθιστούσε εφικτή την πραγματοποίηση της σφοδρής επιθυμίας του Ματίας Αλμέιδα, εδώ και πολύ καιρό, για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ετσι για μια ακόμη φορά, από το προηγούμενο καλοκαίρι και τις αντίστοιχες πολυδάπανες κινήσεις με την αγορά των Ορμπελίν Πινέδα και Έκι Πόνσε, η Ένωση τα… έσκασε.

Η ΑΕΚ έχει σχέδιο, ξέρει τι θέλει στην μεταγραφική αγορά σε συγχρονισμό με τα θέλω του Ματίας Αλμέιδα και το μακροπρόθεσμο πλάνο του συλλόγου και έχει στα ηνία της τον άνθρωπο που της εξασφαλίζει πως ό,τι χρειάζεται θα το έχει. Η εγγύηση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν φυσικά ο πρώτος και αποφασιστικός παράγοντας για την πραγματοποίηση άλλης μίας πολύ σημαντικής κίνησης.

Αντίστοιχα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, προφανώς και πήρε αυτή την απόφαση επειδή είδε πόσο σημαντικό θεωρούσε για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας ο Ματίας Αλμέιδα αυτό το ζήτημα. Αυτός ήταν ο δεύτερος αποφασιστικός παράγοντας.

Τρελαμένος ο Λιούμπισιτς να έρθει στην ΑΕΚ

Ένας ακόμα αποφασιστικός παράγοντας που συνέβαλε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής για την ΑΕΚ , ήταν η επιθυμία του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ο 24χρονος μίλησε πολύ και πολύ αναλυτικά με τον Ματίας Αλμέιδα, εκτός από τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει να τρέξουν την μεταγραφή και τις επαφές μαζί του γι΄αυτή.

Μετά από αυτή την συζήτηση, την κατανόηση του πλάνου του Αλμέιδα γι΄αυτόν, έδειξε πως η απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ ήταν χωρίς γυρισμό.

Την Δευτέρα με την κατάθεση της πρώτης πρότασης ο Ρόμπερτ πήγε στα γραφεία της ομάδας και ζήτησε να γίνει δεκτή για να πάει στην ΑΕΚ. Μετά την απόρριψη της πρότασης και την κατάθεση της δεύτερης, μίλησε με τον προπονητή του, του είπε ότι θέλει να πάει οπωσδήποτε στην Ελλάδα για τον Δικέφαλο.

Μάλιστα εξασφάλισε άδεια για να μην πάει στην προπόνηση της Τρίτης για να βρεθεί στο συμβούλιο που θα έδινε την έγκριση για την μεταγραφή. Κι εκεί πίεσε με κάθε τρόπο. Όλα αυτά ο Λιούμπισιτς τα έκανε ενώ ήδη γνώριζε πως το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας ήταν πολύ άσχημο γι΄αυτόν και την πιθανότητα της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

Ήταν δηλαδή σε πολύ δύσκολη θέση και πήρε πολύ μεγάλο ρίσκο καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχε ακόμη 3,5 χρόνια συμβόλαιο και στην ουσία ήταν εξαρτώμενος από την τελική απόφαση της Ντινάμο. Ο νεαρός μέσος ήταν ενθουσιασμένος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όπως και ο Ματίας Αλμέιδα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X