ΑΕΚ: Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η αγορά του Λιούμπισιτς με υπογραφή Μελισσανίδη!

ΑΕΚ: Πάνω από 4 εκατ. ευρώ η αγορά του Λιούμπισιτς με υπογραφή Μελισσανίδη!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανέβηκε αρκετά για να ολοκληρώσει την μεταγραφή μετά από προσωπική παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενο τέλος έχει όπως όλα δείχνουν το θρίλερ με τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Κροατίας για τον 24χρονο Αυστροκροάτη χαφ την ύστατη ώρα του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου. Κατά τη διάρκεια της Τρίτης υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Χθες το πρωί έδειχνε πως η υπόθεση οδεύει σε καλό δρόμο. Συγκεκριμένα, σε πρώτο χρόνο η Ένωση έκανε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον 24χρονο άσο, όμως οι άνθρωποι της Ντινάμο έλεγαν πως δεν πρόκειται να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους από τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ομως αργότερα έγινε γνωστό πως οι Κροάτες αρνήθηκαν την πρόταση της ΑΕΚ με το συμβούλιο να μην συναινεί για τον παίκτη με την υπόθεση να «παγώνει» για λίγο.

Εν τέλει όμως παρενέβη ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου που ήθελε να τελειώσει την μεταγραφή και έτσι το deal έκλεισε με πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Λιούμπισιτς που κατά τις τελευταίες πληροφορίες θα υπογράφει συμβόλαιο 4 ετών. Η ΑΕΚ θέλει να «δέσει» τον γεννημένο στην Βιέννη, Κροάτη μέσο που βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι κομβική συνεισφορά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής είχε και ο ίδιος ο παίκτης που είχε εκφράσει από νωρίς την επιθυμία να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Ο Λιούμπισιτς πίεζε πολύ για να τελειώσει η υπόθεση και να φύγει για την Ελλάδα. Μάλιστα, κροατικά ΜΜΕ ανέφεραν χθες βράδυ πως είχε πάει στα γραφεία της Ντινάμο με την σύντροφό και τον πατέρα του για να πιέσουν ώστε να τελειώσει η μεταγραφή.

Και τελικά από σήμερα ο Λιούμπισιτς θα είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X