Πιέζει ο Λιούμπισιτς για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Πιέζει ο Λιούμπισιτς για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το θρίλερ κορυφώνεται, κρίσιμος παράγοντας ο Λιούμπισιτς για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτή με τους «κιτρινόμαυρους», σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr από την Κροατία, να έχουν σύμμαχο τον παίκτη.

Το enwsi.gr από νωρίς το βράδυ της Τρίτης (30/1) ανέφερε σε ρεπορτάζ του τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν στην υπόθεση του Λιούμπισιτς. Υπογράμμιζε πως τα πάντα είναι ανοικτά και πως η υπόθεση θυμίζει θρίλερ και απ’ ό,τι φαίνεται επιβεβαιώνεται.

Και πάμε στο προκείμενο… Το enwsi.gr είχε πριν από λίγο επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, Τόμο Νίτσοτα που αποκάλυψε το πρωί το θέμα και μας ανέφερε πως ο παίκτης πιέζει για την ΑΕΚ. «Δεν γνωρίζω ακριβείς λεπτομέρειες, εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Λιούμπισιτς πιέζει να έρθει στην ΑΕΚ», ανέφερε ο Κροάτης δημοσιογράφος που ξέρει άριστα πρόσωπα και πράγματα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Η μεταγραφή είναι πιθανό να γίνει», είπε ακόμη ο Τόμο Νίτσοτα.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως το φίνις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και στην υπόθεση Λιούμπισιτς-ΑΕΚ θα είναι πράγματι θρίλερ. Είναι μία υπόθεση σε τεντωμένο σχοινί με την ΑΕΚ να θέλει δεδομένα τον παίκτη, να έχει φθάσει στα «θέλω» της Ντιναμό και η πρότασή της κατά περίεργο τρόπο να μην έχει γίνει αποδεκτή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X