Ο Αγιαξ θέλει τον Γιαννούλη - Η Νόριτς ζητά 5 εκατ. ευρώ

Ο Αγιαξ θέλει τον Γιαννούλη - Η Νόριτς ζητά 5 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο του Άγιαξ ο Δημήτρης Γιαννούλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσδιορισμένη η προτίμηση του τεχνικού επιτελείου του Άγιαξ για την κάλυψη του αριστερού της οπισθοφυλακής στον Δημήτρη Γιαννούλη, με τον “Αίαντα” να έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα, χωρίς όμως ακόμη οριστική απόφαση.

Αυτός που θέλει και ζήτησε ο τεχνικός του “Αίαντα”, Τζον Φαν Σιπ, ώστε να καλύψει το (ομολογουμένως μεγάλο) κενό στη συγκεκριμένη θέση, έστω και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, είναι ένας γνωστός του από τη συνύπαρξή τους στην Εθνική Ελλάδας: ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Πολύφερνος ο 29χρονος αριστερός μπακ. Διάφορα τα σενάρια, πλέον μερικά κι απτά ως προοπτική στα χέρια του, περί καλοκαιρινού επαναπατρισμού.

Τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Νόριτς. Και τότε, έχει εδώ και καιρό συμφωνηθεί/αποφασιστεί να αναζητήσει τη νέα επαγγελματική στέγη του.

Οι απαιτήσεις της Νόριτς

Ο Άγιαξ όμως, λίγο πριν από το κλείσιμο του παραθύρου του Ιανουαρίου εξετάζει το αν μπορεί/προλαβαίνει να αλλάξει τη σειρά των πραγμάτων.

Βολιδοσκόπησε τον – θετικό στο ενδεχόμενο της μετακίνησης στο Άμστερνταμ – διεθνή ποδοσφαιριστή και με κρούση στη Νόριτς ενημερώθηκε για τις απαιτήσεις των “καναρινιών”.

Παρότι αρχικά μεταφέρθηκε πως ο “Dimi” δεν παραχωρείται ώστε να διεκδικηθούν οι πιθανότητες ανόδου στην Premier League, αυτές τελικά προσδιορίστηκαν στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ποσό που δεν είναι απαγορευτικό, δεν αντιμετωπίζεται όμως κι ως… ευκαιρία από τον Άγιαξ. Υπάρχουν όμως, περιθώρια διαπραγμάτευσης κι εκτιμάται πως αν τελικά αποφασιστεί, το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Υπάρχουν άλλα, πιο σημαντικά.

Με υπόδειξη Φαν Σιπ

Ο χρόνος που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου είναι λίγος. Επιπρόσθετα, οι πολλές αλλαγές προσώπων στο διοικητικό οργανόγραμμα του “Αίαντα” με σαφή τάση διεκπεραίωσης ως το καλοκαίρι (και συνεπώς απουσία πρωτοβουλίας κι ευθύνης απόφασης) και τα όσα επιζήμια έγιναν στην περασμένη, καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και οδήγησαν τον σύλλογο σε μια από τις χειρότερες κρίσεις της ιστορίας του, αναμενόμενα έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλη επιφύλαξη στο κάθε τι στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που καταγράφεται είναι πως κατόπιν υπόδειξης Φαν Σιπ ο Άγιαξ έχει κάνει την απαραίτητη σχετική προεργασία για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Και πλέον απομένει να αποφασιστεί αν θα γίνει η τελική κίνηση, έστω και στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου.

Κάτι που πλέον εξαρτάται από το αν βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ των όσων αποφασίζουν στον ολλανδικό σύλλογο, αν διαφαίνεται πρόσφορο έδαφος για μια συμφωνία και φυσικά τον χρόνο.

Πηγή: Sport24

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X