Πισάρο: Ιστορίες απαγωγών Λατινοαμερικανών ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους πριν το πάθημα του άσου της ΑΕΚ!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες: Ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας της θείας του Πισάρο - Έδειραν τον θείο του, πυροβόλησαν τη μητέρα του!
Photo Credits: INTIME

Το δράμα του Ροντόλφο Πισάρο έφερε στην επιφάνεια κάποια από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν Λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές -Δείτε κάποιες από τις περιπτώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια οι απαγωγές και οι επιθέσεις σε Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές και στις οικογένειες τους θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελούν συχνό φαινόμενο. Το κύμα των απαγωγών που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο γνωρίζει έξαρση τα τελευταία χρόνια. Με αφορμή το επεισόδιο με την οικογένεια του Ροντόλφο Πισάρο της ΑΕΚ, ας δούμε μερικές ιστορίες ποδοσφαιριστών που απήχθησαν τα τελευταία χρόνια:

Ροντόλφο Πισάρο

Πρώτη, πιο πρόσφατη αλλά και πιο δυσάρεστη από τις άλλες είναι αυτή του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο. Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της θείας του Πισάρο λίγο μετά τις 10 το βράδυ με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες πυροβόλησαν τη θεία του παίκτη, που άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά αργότερα, ενώ έδειραν άγρια τον σύζυγό της. Η μητέρα του Πισάρο έφτασε στο σπίτι και ενώ προσπάθησε να διαφύγει μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, τραυματίστηκε από σφαίρες των δραστών. Η επίθεση έγινε το βράδυ της Κυριακής (28/1), στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας, με την Αστυνομία να επιβεβαιώνει τον θάνατο της θείας του Ροντόλφο Πισάρο.

Λουιζ Ντίαζ

Στις 28 Οκτωβρίου 2023 ένοπλα μέλη του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού απήγαγαν τον πατέρα του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, Λουίζ Ντίαζ, σε ένα βενζινάδικο λίγα μέτρα μακριά από το πατρικό σπίτι της οικογένειας. Ύστερα από σχεδόν δύο εβδομάδες διαπραγματεύσεων, οι αντάρτες συμφώνησαν και τελικά παρέδωσαν τον πατέρα του Ντίαζ σε μέλη της Καθολικής Εκκλησίας και του ΟΗΕ, δίνοντας τέλος στην έντονη ανησυχία σχετικά με την τύχη του και την ασφάλεια του.

Κάρλος Τέβες

Ακόμα μία απαγωγή με θύμα τον πατέρα αυτή την φορά του Κάρλος Τέβες (αν και δεν διήρκησε πολύ, δεν σημαίνει ότι οι οικογένεια του Τέβες ανησύχησε) ο πατέρας του έπεσε θύμα απαγωγής στην Αργεντινή και ο παίκτης, που τότε αγωνιζόταν για λογαριασμό της Γιουβέντους, ήταν έτοιμος να τα παρατήσει όλα και να ταξιδέψει στην χώρα του. Άγνωστοι άρπαξαν τον πατέρα του Τέβες, Χουάν Αλμπέρτο Καμπράλ, σταματώντας το αυτοκίνητο του στην περιοχή Μορόν, έξω από το Μπουένος Αιρες. Μετά από λίγο οι δράστες επικοινώνησαν με την οικογένεια, ζητώντας λύτρα. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τότε η αστυνομικοί, οι δράστες δεν ήξεραν ποιον απήγαγαν και απλά άρπαξαν κάποιον που περνούσε από την περιοχή, επειδή οδηγούσε ακριβό αυτοκίνητο. Έτσι τα λύτρα δόθηκαν γρήγορα και ο πατέρας του Αργεντινού ποδοσφαιριστή αφέθηκε ελεύθερος.

Άλαν Πουλίδο

Ο Άλαν Πουλίδο είχε πέσει θύμα απαγωγής μαζί με την σύζυγο του, όταν έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι έκλεισαν τον δρόμο προς το αυτοκίνητο του. Πιο συγκεκριμένα ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού και οι ένοπλοι κουκουλοφόροι απήγαγαν το ζευγάρι, που γυρνούσε από ένα πάρτι! Λίγο αργότερα, άφησαν τη σύντροφο του 25χρονου στην είσοδο ενός πάρκου. Μετά από κάποιες μέρες ο Πουλίδο κατάφερε να ξεφύγει από λάθος των απαγωγέων που του άφησαν το τηλέφωνο του με τον ποδοσφαιριστή να καλεί την γραμμή κλήσης στην Αστυνομία για τα επείγοντα περιστατικά.

Γιώργος Παπαγεωργίου

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X