«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ - Νίκησε τον Δούκα (4-2) στο «Δαϊς» και εδραιώθηκε στην κορυφή!

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ - Νίκησε τον Δούκα (4-2) στο «Δαϊς» και εδραιώθηκε στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για την ανδρική ομάδα futsal της ΑΕΚ που νίκησε με 4-2 τον Δούκα στο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της 19ης αγωνιστικής της Futsal Super League επικρατώντας με 4-2 του Δούκα στο «Δαϊς».

Η «Ένωση» θριάμβευσε μέσα στην έδρα της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ξέφυγε βαθμολογικά με 4 πόντους, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ πλέον κρατά ξεκάθαρα στα χέρια της την τύχη της κατάληψης της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια που δίνει φυσικά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας γαι τα πλέι οφ.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο 1:25 είχε ήδη απωλέσει μία μεγάλη ευκαιρία με τον Πάις. Ωστόσο, στο 3′ ο ίδιος παίκτης μετά από όμορφη συνεργασία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ έχασε κι άλλες μεγάλες ευκαιρίες. Κόντρα στην ροή του αγώνα, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος του Πάις και ισοφάρισαν στο 8:20. Ακολούθησαν 9′ με τρομερές ενέργειες από τους παίκτες και των δύο ομάδων και εκατέρωθεν μεγάλες αποκρούσεις. Τελικά στο 17′ ο Ντάτης με ονειρική εκτέλεση πέναλτι έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ. Η «Ένωση» δεν κατάφερε να διατηρήσει το σκορ, με τον Δούκα να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στο β’ μέρος, ο Εστεβάο στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε το 2-3, ενώ ο Ντάτης στο 25′ «έκλεψε» τη μπάλα και έκανε το 2-4. Η ΑΕΚ με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, σωστές τοποθετήσεις στο χώρο διατηρούσε δίχως προβλήματα το υπέρ της σκορ. Ο Δούκας στα τελευταία 7′ έβαλε έξτρα παίκτη στο τερέν, βγάζοντας τον τερματοφύλακα. Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ενώ έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει το 5-2, με σουτ του Τροβάτο από τη μία εστία στην άλλη, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Παρά την πίεση της ΑΕΚ για να ένα ακόμη γκολ το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με το 4-2 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X