Τσούμπα Άκπομ: Σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Άγιαξ - Κρισταλ Πάλας και Λίλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του

Τσούμπα Άκπομ: Σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Άγιαξ - Κρισταλ Πάλας και Λίλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του
Photo Credits: INTIME

Ο Τσούμπα Άκπομ δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το ένα πόδι εκτός Άγιαξ βρίσκεται ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος είχε αποκτηθεί πριν 6 μήνες από την Μίντλεσμπρο έναντι 12.300.000 ευρώ.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής και τον ρόλο που έχει στον Άγιαξ, παρότι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζον Φαν Σιπ έχει βρει εννιά φόρες δίχτυα.

Ο δανεισμός του στράικερ Μικαουτάντζε από τη Μετς στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και η μεταγραφή του Κάρλος Φορμπς από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχουν «ενοχλήσει» τον Άκπομ που βλέπει τις ευκαιρίες που του δίνονται στον αγωνιστικό χώρο να μειώνονται.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε αισίως η Κρίσταλ Πάλας, ενώ για τον 28χρονο ενδιαφέρθηκε και η Λιλ, η οποία κατέθεσε πρόταση στον Άγιαξ για δανεισμό του Άγγλου μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X