Ο Κατράνης έκλεισε στη Ρεάλ Σολτ Λέικ: Τα χρήματα που θα πάρει η Πιαστ και το ντεμπούτο κόντρα στον Μέσι

Ο Κατράνης έκλεισε στη Ρεάλ Σολτ Λέικ: Τα χρήματα που θα πάρει η Πιαστ και το ντεμπούτο κόντρα στον Μέσι
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ Σολτ Λέικ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Πιαστ Γκλίβιτσε για την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… αμερικανικό όνειρο θα ζήσει ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο Έλληνας αριστερός μπακ, ύστερα από 2,5 γεμάτα χρόνια στην Πολωνία με τη φανέλα της Πιαστ Γκλίβιτσε, αποχωρεί με προορισμό το MLS κα τη Ρεάλ Σολτ Λέικ.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων κράτησαν αρκετό καιρό, καθώς η Πιαστ ζητούσε αρχικά 500.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Ωστόσο, η χρυσή τομή βρέθηκε τελικά, με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, να αποκτά τον Κατράνη αντί 300.000 ευρώ. Το συμβόλαιο του «Κάτρα» ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά οι Πολωνοί δεν ήταν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν δίχως να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ο Κατράνης αναχώρησε από την Ισπανία, όπου γινόταν το στάδιο της προετοιμασίας της Πιαστ ενόψει του δεύτερου κομματιού της σεζόν, και έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει κάποια διαδικαστικά και στη συνέχεια να πετάξει για Πορτογαλία, όπου η Ρεάλ Σολτ Λέικ κάνει προετοιμασία.

Ντεμπούτο κόντρα στον Μέσι

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα στο MLS αρχίζει στις 22 Φεβρουαρίου, με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Ίντερ Μαϊάμι των Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Σέρχιο Μπουσκέτς.

Μία πραγματική πρόκληση για τον Κατράνη, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί απέναντι στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Την περσινή σεζόν, η Ρεάλ Σολτ Λέικ τερμάτισε στην 5η θέση στη Δυτική Περιφέρεια και συμμετείχε στα playoffs του πρωταθλήματος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X