Ο Αλέξης και τα… ρεσιτάλ του!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τη «δράση» του Κούγια και έχει και υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, η Κυβέρνηση έχει κλείσει όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα επειδή οπαδοί του Ολυμπιακού δολοφόνησαν έναν αστυνομικό, η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη δεν έχει εξιχνιαστεί εδώ και πέντε μήνες και οι Κροάτες νεοναζί που έκαναν επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη συνεργασία «πράσινων» φίλων τους έχουν γυρίσει σπίτια τους.

Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα του λιμανιού, η οποία είναι η μόνη που έχει προκαλέσει επεισόδια φέτος και μάλιστα τρεις φορές: Μία, στο εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, δύο, στο ντου που έκαναν στο ματς με το Βόλο και τρεις, στο κλειστό του Ρέντη όπου όπως προανέφερα δολοφονήθηκε ο αστυνομικός, είναι αυτή που σε καθημερινή βάση ρίχνει τόνους τοξικότητας σε αυτό που αγαπάμε.

Επειδή λοιπόν η Νότιγχαμ κινδυνεύει με -10 και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τρέχει με… άλλα έβαλε μπροστά τον Αλέξη για να… ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο. Πως το επιχειρεί αυτό; Τραβώντας σορτσάκια διαιτητών, κάνοντας επιθέσεις εναντίον τους, εξυβρίζοντας τις γυναίκες τους και απειλώντας τους πως θα πάει στα σπίτια τους και στις δουλειές τους!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αυτός που έβαλε στο στόχαστρο τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Σταύρο Μάνταλο, με τις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 7/1. Το υποστήριξε και ο τελευταίος σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης! Επίσης έκανε επεισόδιο εις βάρος ενός τακτικού δικαστή που αναγκάστηκε να φύγει με περιπολικό από την ΕΠΟ.

Ο κ. Κούγιας ο οποίος υποστήριξε προ ημερών και συγκεκριμένα μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Κηφισιά πως: «Εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες από δω και πέρα», έχει μία συγκεκριμένη ατζέντα. Να τινάξει όλο το πρωτάθλημα στον αέρα. Εμένα αυτό μου δίνει να καταλάβω.

Αλήθεια η ελληνική Κυβέρνηση μέχρι πότε θα τα ανέχεται όλα αυτά; Σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να ανοίξουν και πάλι τα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Και όσο… ευλογία και αν είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο η τιμωρία με 4,5 μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα του κ. Κούγια, έχετε την εντύπωση πως θα σταματήσει; Εγώ είμαι βέβαιος πως όχι.

Σήμερα στο εξώδικο που έστειλε στην ΕΠΟ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «καραστημένο» από πλευράς διαιτητών και μελών της ΚΕΔ αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ της 07.01.2024. Δεν πρέπει να κληθεί να αποδείξει αυτή την καταγγελία του; Έχεις Αλέξη αποδείξεις; Γιατί δεν πας σε έναν εισαγγελέα να τις καταθέσεις;

Θέλετε να γελάσετε και άλλο; Στο ίδιο το εξώδικο υπάρχει το εξής κείμενο: «Με κατάπληξή μου, μισή ώρα πριν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής, μου κοινοποιήθηκαν τρεις αποφάσεις της ίδιας Επιτροπής για πειθαρχικές παραβάσεις που φέρομαι ότι διέπραξα, όταν ήμουν Πρόεδρος της ΠΑΣ Κόρινθος που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία».

Προσέξτε τι λέει: «Φέρομαι ότι διέπραξα». Στο μεταξύ υπάρχει βίντεο στο youtube που τον δείχνει να τραβάει το σορτσάκι του διαιτητή και αμέσως μετά να καθυβρίζει κόσμο μπροστά στους αστυνομικούς που τον κοιτάνε απλά…

ΥΓ: Ο Μιλάντ Μοχαμάντι αποτελεί παρελθόν μετά από 2,5 σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα.  Το διάστημα που ο Ιρανός αγωνίστηκε στην ΑΕΚ η αλήθεια είναι ότι δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Την πρώτη σεζόν έκανε σημαντικά λάθη σε κρίσιμα παιχνίδια. Αλλά αγωνιζόταν και σε μία ομάδα που τελικά «ναυάγησε».

Τη δεύτερη σεζόν που έκανε προετοιμασία με τον Αλμέιδα ξεκίνησε και σχεδόν άμεσα πήρε φανέλα βασικού και αναντικατάστατου. Ήρθε όμως ο σοβαρός τραυματισμός στο Μουντιάλ και τότε έγινε η ανατροπή από τον Χατζισαφί, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο απόλυτο.

Φέτος είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει φανέλα βασικού έπαιξε σε κάποια σημαντικά παιχνίδια και είχε εξαιρετική παρουσία, όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί.

Η απόφαση να του «επιτρέψει» η ΑΕΚ να αποχωρήσει είναι απολύτως φυσιολογική. Με ένα ματς την εβδομάδα και με δεδομένο ότι ο Πήλιος παίρνει τώρα ευκαιρίες και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει και ο Χατζισαφί, ο Μοχαμάντι ήταν περιττός.

Είναι επίσης ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ κοιτάζει να κάνει μία σούπερ κίνηση αναβάθμισης στη θέση κυρίως ενόψει της νέας σεζόν και το ίδιο θα κάνει και για το δεξί άκρο της άμυνάς της.

ΥΓ 2: Καλή επιτυχία στον Ηλία Ζούρο που ανέλαβε τη «Βασίλισσα». Θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο γιατί παραλαμβάνει μία ομάδα που δεν είναι δικιά του και δε θα έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές για να περάσει αυτό που θέλει. Θα αναγκαστεί να «ψήσει» τους παίκτες αυτού του ρόστερ να πιστέψουν στο πλάνο του και στους ρόλους που θα τους δώσει…

ΥΓ 3: Επικό το ξεβράκωμα που έκανε ο Ματίας Αλμέιδα στα troll της παντόφλας και ειδικά σε αυτούς που υποστήριζαν ότι θέλει μεταγραφές, αλλά δεν του κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης… Ευτυχώς που τα είπε ο ίδιος, για να σας φύγουν και οι απορίες!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X