Ποτσετίνο: «Όταν απολύθηκα από την Τότεναμ, το πρώτο μήνυμα ήταν του Κλοπ - Μας λείπει ήδη»

Ποτσετίνο: «Όταν απολύθηκα από την Τότεναμ, το πρώτο μήνυμα ήταν του Κλοπ - Μας λείπει ήδη»
Photo Credits: INTIME

Για την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ μίλησε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, μια ξαφνική είδηση που «πάγωσε» άπαντες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στεναχώρησε αρκετά τους φίλους των reds.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Άστον Βίλα (0-0), ο προπονητής των «μπλε», Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ρωτήθηκε για τον Γερμανό τεχνικό, λέγοντας πως ήταν ο πρώτος που του έστειλε μήνυμα μετά την απόλυσή του από την Τότεναμ.

«Όταν απολύθηκα από την Τότεναμ, το πρώτο μήνυμα ήταν από τον Γιούργκεν Κλοπ. Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου γιατί η δουλειά του με τη Λίβερπουλ είναι καταπληκτική. Πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του να ξεκουραστεί. Μας λείπει ήδη!», ήταν τα λόγια του Ποτσετίνο για τον Κλοπ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X